Nešťastie speváčky Petry Janů (68): Skok z okna, umelý spánok a smrť!
10 | 04 | 2021 I Tibor Sipos

Strašné nešťastie v rodine Petry Janů (68). Jej strýko († 78) zomrel na covid, teta (76) kvôli nemu leží v umelom spánku a ich syn, ktorý si vyčítal, že rodičov nakazil, kvôli tomu skočil v nemocnici z okna, informuje portál Ahaonline.




"Teta ešte ani o smrti svojho muža, s ktorým fungovali ako spojené nádoby, nevie. Bude to pre ňu šok," obáva sa následkov hrozivej správy speváčka, ktorá o rodinnej tragédii prehovorila v rozhovore pre portál Blesk pre ženy. Tetin návrat po chorobe bude o to horší, že jej syn a zároveň speváčkin bratranec je po páde zmrzačený a nikto dnes nedokáže povedať, či bude niekedy v poriadku.

Opil sa a zmrzačil

"On si dával za vinu, že ten covid domov zavliekol a rodičov nakazil, načo sa hrozne opil a pomlátil. Tak ho odviezli do nemocnice, dali dohromady, uložili na izbu a on vykročil k oknu a skočil z neho," prezradila Janů. "Polámal si polku tela a ešte sa nevie, či nebude mať trvalé následky," povzdychla si speváčka s tým, že o jej bratranca sa momentálne stará jeho mladší brat.

Jozef Banáš sa stáva prvým Slovákom, ktorý získal toto ocenenie z Ruska! (FOTO)
Medzinárodné úspechy mu idú z ruky! Jeden z najznámejších slovenských spisovateľov Jozef Banáš sa môže pochváliť novým ocenením z Ruska, kedy ako prvý Slovák vôbec získal tradičnú ruskú cenu za Najlepšiu knihu roka 2020. Svojim úspechom sa... Čítať ďalej
09 | 04 | 2021 | Tibor Sipos


Nutný psychológ

Jej teta bola so strýkom 55 rokov. "Nepohli sa od seba na krok... Neviem si predstaviť, ako teta prijme, že už tu jej manžel nie je. Myslím, že bude potrebovať psychológa," dodala speváčka s obavou.

Manžela jej vzala rakovina

Tento rok uplynie už 10 rokov od smrti speváčkinho manžela Michala Zelenku († 63). Hudobný producent a manažér podľahol v decembri 2011 rakovine. Krutú diagnózu sa Petra dozvedela už v júni, jej muža ale tejto správy ušetrili. "Ja, na rozdiel od Michala, som tušila, proti čomu stojím. Jeho ošetrujúci lekár mi povedal prognózu. Vlastne že nemá nádej. Žite potom pol roka s týmto tajomstvom," prezradila v jednom z predchádzajúcich rozhovorov Janů. Prežili spolu 33 rokov a Petra odvtedy žije sama.

Bičan posiela ostrý odkaz politikom: Keď zomierajú ľudia, demokracia tu nemá miesto!
08 | 04 | 2021 | Tibor Sipos