Mávneme rukou - "užitočný hlupák", alebo sa zamyslíme nad Matovičovou vlastizradou? Pýta sa poslanec a právnik Kmec
10 | 04 | 2021 I Ivan Brožík

Vlastizrada. Slovo, ktoré sa začína opatrne spomínať v médiach v súvislosti s nezodpovedným konaním expremiéra a súčasného ministra financií Igora Matoviča. Z Moskvy a Budapešti útočil na slovenské odborné inštitúcie a hanobil to, čo by mal ako vládny činiteľ v zahraničí chrániť: SLOVENSKÚ REPUBLIKU a ľudí, čo tu žijú. Citát - poslanec NR SR a právnik Peter Kmec.


"Viete si predstaviť, že by tak robil ruský alebo maďarský minister financíí a brýzgal by na svoju krajinu z Bratislavy? Ja nie." Pripomína na sociálnej sieti Peter Kmec.


 

 

Reprofoto FB (@Peter Kmec)

Budeme sa iba prizerať?

"Šéfka ŠÚKL Baťová a my s ňou len s prekvapením pozeráme na to, aké škody pácha predstaviteľ vlády na vlastnom štáte. Fakty totiž hovoria jasne:
Vakcína Sputnik mohla byť už dávno aplikovaná, a to rozhodnutím bývalého ministra Krajčiho.
ŠÚKL rokoval s maďarskou stranou a tá tri krát odmietla jeho žiadosť o posúdenie Sputnika."


Valášek: "Pýtajte sa Matoviča, prečo nám servíruje kúsky informácii o rozhodnutiach, ktoré robí za naše peniaze"
Poslanec Tomáš Valášek si nemyslí, že je správne pýtať sa, čo myslí Igor Matovič svojimi statusmi. Novinári by sa však mali zaujímať o to, prečo verejnosti podhadzuje útržky informácii o rozhodnutiach, ktoré robí v našom mene a za naše peniaze.... Čítať ďalej
10 | 04 | 2021 | Michal Filek

Prinajmenej užitočný blázon

Peter Kmec ďaej píše: "Ukazuje sa, že za nemej asistencie vlády a koaličných strán Igor Matovič poslúžil Moskve a Budapešti ako užitočný blázon."



Veľmi závažná otázka

"Otázne dnes je, či na jeden deň, alebo sa s ním spájajú dlhodobejšie plány týchto skúsených zahraničnopolitických hráčov. Moskva a Budapešť dokážu veľmi tvrdo presadzovať svoje záujmy a pustiť k nim na rokovania uleteného Matoviča bez kontroly skúsených diplomatov je čistá hanba a riziko, že napácha obrovské škody na národných záujmoch Slovenska."



Matovič ruka v ruke s radikalizmom

"Napokon radikálny poslanec OĽANO Gyimesi, ktorý sprevádzal Matoviča v Budapešti to povedal jasne, že rokovanie boli úspešné preto, lebo tam nebol nikto zo slovenskej diplomacie. To je otvorená facka a najväčšie poníženie slovenského Ministerstva zahraničia v histórii Slovenska, ktoré formuje a reprezentuje naše národné bezpečnostné a zahranično-politické záujmy!" Pripomína Peter Kmec.


Hlina: Mne fakt nestačí, že Matovič, alebo Orbán povedia, že vakcína je v poriadku
A️lojz Hlina sa pýta, či existuje na svete iná krajina, ktorá by dala vakcíny otestovať cudziemu štátu. "Asi si nevšimli, že už Uhorsko neexistuje," píše. Čítať ďalej
10 | 04 | 2021 | Michal Filek

Stávajú sa spolupáchateľmi!

"Ak mlčí prezidentka, ak mlčí premiér a ak mlčí predseda parlamentu, ktorí zodpovedajú za zahraničnú politiku štátu a nekonajú, stávajú sa spoluúčastní tejto demontáže dobrého mena Slovenskej republiky."


"A my všetci stojíme pred otázkou, či je Matovič len UŽITOČNÝ HLUPÁK, alebo novodobý VLASTIZRADCA, ktorý slúži cudzím záujmom. "



Pošliapava našu identitu

"Nech je to akokoľvek, škodí vlastnému štátu, znižuje jeho reputáciu v zahraniči a dostáva nás na veľmi tenký ľad pri ochrane našich národných záujmov. Kde nie je štátna hrdosť, nemôže byť ani úcta a rešpekt zo strany zahraničných partnerov. Slovenská republika a ľudia ktorí tu žijú si toto pošliapavanie vlastnej identity nezaslúžia." Končí svoj status na sociálnej sieti poslanec NR SR Peter Kmec.


(Medzititulky red. HD.)

Peter Osuský Matovičovi: "Ak idiot pochopí, že tento status je o ňom, je to dobré znamenie"
Sprcha nadávok smerom k Igorovi Matovičovi, za jeho aktivity súvisiace s ruskou vakcínou, neprestáva. Najnovšie priložil polienko do ohníka ďalší poslanec známy svojou nenávisťou voči Rusku s všetkému ruskému – Peter Osuský. Naznačuje, že Matovič... Čítať ďalej
10 | 04 | 2021 | Petra Demková