Matovič je ako tsunami! Príde nečakane a okamžite všetko ničí a pustoší (Ivan Brožík)
10 | 04 | 2021 I Ivan Brožík

Chladnokrvnosť, prekalkulovanosť, bezcitnosť, arogancia, narcizmus a sebestrednosť. A ešte aj nekonečná hlúposť! Že to nejde dohromady? Na Slovensku sa to deje takmer dennodenne pred očami užasnutých ľudí. Pokojne pridajme aj nehoráznu "vychcanosť". 


Zvažujem, či má význam vyzvať ešte raz slušne a pokojne troch koaličných partnerov OĽaNO v tejto vláde, aby precitli. Aby sa netvárili, že nevidia, čo stvára ten štvrtý. Aby sa nestrápňovali. Aby nestrácali posledné zvyšky svojich podporovateľov. Aby sa narovnali a spolu s tým narovnávaním narovnali aj zákony, pravidlá a normy demokratického štátu. Ale stojí to za to a urobím to ešte skôr, než sa toho zhostia iní politici.

Kolíková „vytiahla“ na Matoviča vážny dokument! Ten ukazuje, že koalícia nemá šancu vydržať
Márii Kolíkovej už očividne došla trpezlivosť s Igorom Matovičom. Na sociálnej sieti zverejnila dokument, Memorandum dobrého vládnutia. Uviedla, že ten mali koaliční lídri nedávno na stole. V memorande sú v podstate úplne bežné zásady slušného... Čítať ďalej
10 | 04 | 2021 | Petra Demková

Netvárte sa, že ste sprostí!

Precitnite, vážení koaliční partneri! Spravte to čo najskôr. Národ si vás zapamätá v tom lepšom svetle a možno vám aj mnohé odpustí. Netvárte sa, že ste slepí, že ste hluchí a že ste sprostí! Nepresviedčajte nás o tom ďalší a ďalší týždeň. Len preto, aby ste mali vy pokoj s jedným psychicky narušeným jedincom. Ktorý likviduje štát, štátnosť a meno Slovenska čoraz intenzívnejšie.

Teraz to robí s vašou spoluprácou, prinajlepšom za vášho mlčania. Stávate sa kolaborantmi. Možno to nevidíte. A možno to viete.
Mlčať je cesta do pekla

Vaši prokurátori mlčia nad tým, že sa tu z vládnej úrovne prekračujú právomoci verejného činiteľa, páchajú hospodárske škody veľkého rozsahu. Vy mlčíte, keď je národ na kolenách. Vy, ktorých si ten národ zvolil v márnej nádeji, že mu bude lepšie.
Urážka ľudskej dôstojnosti

Neozvete sa, ak jeden z vás odporne a pudovo nízko uráža vedu, vedcov a vzdelanosť a vôbec každého, koho je inteligentnejší ako on. To všetko iba preto, že on si to posledné musel zjavne kúpiť. Alebo preto, že on vzdelanosť nepotrebuje a neuznáva. Hovorili ste svorne v jednom šíku: "To tí pred nami". Po roku je čas upozorniť vás, že ste to vy! Vy a váš súhlas, vaše mlčanie a s vaša podpora tohto stavu. Vaše ohlušujúce ticho vás čoraz viac usvedčuje.

Pellegrini: "Táto koalícia zmenila štát na stanový tábor, nechápe inštitúty ani pravidlá"
"Rekonštrukcia vlády? Nie, je to nedôstojné divadlo,” hodnotí odchody a návraty ministrov a urovnanie koaličnej krízy hlavný oponent vládnej koalície, predseda Hlas-SD Peter Pellegrini." Citát pochádza z rozhovoru, ktorý poskytol Pellegrini portálu... Čítať ďalej
08 | 04 | 2021 | Ivan Brožík

Oslepli ste mocou?

Každý z vás sa bojí volieb, lebo vaša budúcnosť v politike je neistá. No aj napriek prepadu preferencií a obrovskej nedôvere vo vašu vládu, si v krajine tento populista tíško zbiera hlasy medzi svojimi sfanatizovanými ovečkami. Robí to potichúčky v regiónoch cez svojich sluhov v radoch všetkých nechápavých voličov.

To fakt nevidíte? To ste už tak oslepli mocou? Čím skôr vy tie predčasné voľby podporíte, tým väčšiu šancu uspieť v nich máte práve vy. A naopak, čím viac ich budete odkladať, tým definitívnejší koniec vás čaká. Nielen politický. Stratíte aj morálny kredit, to, čím ste presviedčali naposledy vo voľbách, že niečo také máte!
Viete, ako žije národ?

Vážení koaliční politici, vy naozaj nevidíte, čo sa tu deje? Viete, v akej krajine sú nútení žiť bežní ľudia? Viete, čím si tento národ prešiel za posledný rok? Viete, koľkým nám umreli príbuzní, priatelia, známi, rodičia, deti? Vy to nevidíte? Alebo len nechcete vidieť, ako sa tu pácha neprávosť na ľuďoch a s vašim požehnaním čoraz viac ľudí stráca nádej nielen v lepší život, ale už aj v život ako taký?

Dokedy to chcete predlžovať? Dokedy si ešte myslíte, že ten stav je zvládnuteľný a udržateľný? No nie je! Otvorte už preboha svoje politikou zadubené stranícke oči a hlavne, pootvorte svoje srdcia, na ktoré sa tak radi odvolávate na svojich fototermínoch!

Z inštitútu demisie urobila koalícia nástroj vydierania, tvrdí Fico
S novovymenovanou vládou podľa Roberta Fica neprichádza žiadna nová kvalita alebo záruka zlepšenia. Vládna koalícia je naďalej odsúdená na chaos a hádky. Z inštitútu demisie si podľa neho urobila koalícia nástroj vydierania a ústavu používajú ako... Čítať ďalej
03 | 04 | 2021 | Imrich Kovačič

Naša krajina umiera

Slovensko umiera. Umiera morálne, umiera jeho kredit v zahraničí a jeho občania umierajú doslova. Vy to nevnímate! Žijete si v akejsi pomyselnej politickej bubline a na voliča ste už zabudli, lebo je po voľbách a nových volieb sa bojíte, lebo by ste sa museli tým voličom ísť pozrieť do očí!

Vy nevidíte, ako sa k pandémii postavili a stavajú v zahraničí? Vy tu necháte psychicky chorých praktizovať to, čo kedysi dejiny zaznamenali pod menom Mengele? Neprekážajú vám pokusy na živých, ani to, že tie pokusy neprežilo už takmer jedenásť tisíc občanov?

Neprekážajú vám zahraničnopolitické avantúry jedného z vás? Neprekážajú vám finančné škody?
Zmena vás môže prekvapiť

Dokáže si aspoň jeden z vás na niektorú vyššie položenú otázku odpovedať - áno? Potom viete, že musíte konať. A ak ste si však po dočítaní až po tento riadok iba odpľuli, vedzte, že prídu veľmi rýchlo dni, keď tento národ bude pluť na vás. Neumlčíte ho svojim ohlučujúcim tichom!
Ešte máte šancu

To fakt chcete takto skončiť? To sa nám ešte dlho chcete posmievať do očí a tvrdiť, že sa predsa nič zléhop nedeje? Nebuďte, prosím smiešni viac vlastnou zásluhou, ako už ste! Máte posednú šancu na reparát. Naozaj poslednú. Ďalšiu vám už ľudia nedajú, lebo budú chcieť na vás čo najskôr zabudnúť. Na všetkých!

Výmena Hegera za Matoviča je iba maškaráda a dôkaz, že koalícia si z nás robí srandu, tvrdí Chmelár
Vyriešenie krízy vo vláde spôsobom, aký sa udial v nedeľu večer prekvapil širokú verejnosť. Rozčarovaný je z toho aj politický analytik Eduard Chmelár, ktorý sa tým na sociálnej sieti vôbec netají. Čítať ďalej
29 | 03 | 2021 | Jozef Uhlárik