Ľuboš Blaha gratuluje médiám, že si po roku a viac ako desaťtisíc mŕtvych uvedomili, že Matovič je blázon
10 | 04 | 2021 I Ivan Brožík

"Pripomína mi to zabrzdeného účtovníka Uga Fantozziho, na ktorého sa z každej police jeho ženy rútili tony rožkov a on po tuhom premýšľaní "náhle pojal jakési podezření", že Pina mu zahýba s pekárom." Citát Ľuboš Blaha.


"Zvláštne je, že liberálnej tlači nevadilo, že Matovič v protiklade k vedeckým poznatkom nanútil Slovákom celoplošné povinné testovanie. Nevadilo, že si nechal ujsť milióny Pfizerov. Nevadilo, že rúti Slovensko do záhuby - stále si mleli to svoje trápne "lebofico". Začína svoj status na sociálnej sieti Blaha.




Reprofoto FB (@ľuboš Blaha)

Im nevadí nič okrem Sputniku

"Jediné, čo im vadí, je Sputnik. Nič iné. Nezáleží na tom, že Slováci zbytočne umierali. Tam bolo treba šíriť nenávisť voči Smeru a pomáhať vláde. Ale keď Matovič doviezol Sputnik, tak tu z toho urobili hotový Armagedon." Pokračuje poslanec.



Problém je Matovič, nie Sputnik

"Pritom to bolo jedinýkrát, kedy Matovič chcel urobiť niečo rozumné - akurát jeho realizácia opäť pripomínala skôr psychiatrickú liečebňu než vládnu politiku. Čo je dôležité - problém je Matovič, nie Sputnik. To, že nám Rusko chcelo pomôcť, je veľké gesto a mali by sme byť za to vďační. A to, že Matovič nie je duševne v poriadku - za to naši ruskí priatelia (podľa Ľuboša Blahu) nemôžu."


Ešte nikdy sme tu nemali Vládu 1. apríla, smeje sa Ľuboš Blaha z dnešného aktu
Je zvláštne, ba pre našu opozíciu priam symbolické, že našu „novú“ vládu vymenovala prezidentka 1. apríla. Srandu z toho má na sociálnej sieti aj poslanec za Smer-SD Ľuboš Blaha. Čítať ďalej
01 | 04 | 2021 | Jozef Uhlárik

Anonymné konšpirácie

"Médiá dnes zneužívajú pre svoje útoky na Sputnik všeobecnú neobľúbenosť Matoviča. Je to lacné. A okaté. Včera som sa dokonca dočítal, že "anonymný zdroj z Ruska" tvrdí, že kvôli Sputniku zomreli štyria ľudia. Anonymný zdroj - perfektné!"


"Strašne by ma zaujímalo, ako by dopadli redaktorky verejnoprávnej televízie, keby uverejnili, že "anonymný zdroj z USA" tvrdí, že na Pfizer či AstraZenecu zomreli štyria ľudia. Rovno by ich vyhodili ako konšpirátorky a už by ich nezamestnali ani v internátnom rádiu."



Ruský whistblower z Langley

"Ale v prípade, že si chceme kopnúť do Sputniku, tak úplne stačí nejaký tajomný "ruský whistblower" a ani nám nenapadne, že je to celé len bohapustý výmysel a konkurenčný útok na Sputnik. A ruský whistblower sa volá John. A pracuje v Langley." Dodáva ironicky vo svojom statuse Ľuboš Baha.



Tragéd Matovič

"Ešte raz - Matovič je len palica, ktorou dnes bijú Rusko a Sputnik. O nič iné nejde. A jasné, je absurdné, keď Matovič nadáva na ŠÚKL, ktorému sám zveril dôveru, aj keď ho upozorňovali, že na to jednoducho nemajú kapacity. A je smiešne, keď práve on kope do ŠÚKL, že nechali Sputnik skúmať v laboratóriu, ktoré na to nespĺňa normy - veď jeho vlastný minister im dal takýto pokyn. Proste, Matovič z toho celého zase vyznieva ako úplný tragéd."


Blaha: Matovič premenil Čaputovú na svoju hovorkyňu. Nevadí, že rozvrátil štát, nech rozvráti aj verejné financie
Ľuboš Blaha sa v najnovšom statuse kriticky venuje prezidentke Zuzana Čaputovej. Tá totiž vymenuje vládu, v ktorej bude ministrom financií daňový podvodník, sedí v nej vraj eštebák, bábkoherečka, ale bezvýznamného úradníčka nevymenovala.... Čítať ďalej
01 | 04 | 2021 | Michal Filek

Sputnik je o politike

"Ale pointa je predsa inde. To, že Matovič je klaun, to vieme všetci. A oveľa dlhšie ako liberálna tlač. To nič nemení na tom, že sa tu rozohrala o Sputnik geopolitická hra. Sputnik žiaľ dnes nie je o medicíne, ale o politike. Potvrdili to hneď na úvod celej kauzy Korčok s Remišovou, keď neudržali na uzde svoju chorobnú nenávisť voči Rusku a ruskú vakcínu hneď spakruky označili za "zbraň"."



Na neuverenie

Ľuboš Baha triafa naozaj dobre: "To sa fakt ideme tváriť, že Rusi nemajú jedných z najlepších vedcov na svete? Že síce posielajú do vesmíru kozmické lode, ale do vačku ich strčí Zuzka Baťová zo Skalice? A tato superwoman to navyše dokáže aj bez zodpovedajúceho labáku... No jasné."


"A to sa ideme tváriť, že Maďari tiež nemajú kvalitných vedcov a všetci maďarskí profesori sú len Orbánove bábky bez mozgu a morálky?"


"Alebo sa ideme tváriť, že nespochybniteľnou autoritou je EMA? Tá EMA, ktorá ešte pred troma týždňami tvrdošijne odmietala akúkoľvek súvislosť medzi AstraZenecou a krvnými zrazeninami? Pamätáte, ako z nás všetkých robili konšpirátorov - a odrazu po ďalších nevinných obetiach túto súvislosť priznala?" A už odrazu nie sme konšpirátori, už odrazu AstraZeneca môže spôsobovať krvné zrazeniny. Ako - nebláznime.


Blaha: "Jediný krát, keď sa Matovič priblížil k ekonómii bolo, keď páchal daňové podvody so svojou matkou"
Ľuboš Blaha včera diskustoval v TA3 s Martinom Klusom. Na facebooku potom v kocke zhrnul najvážnejšie témy, o ktorých hovoril. Vláda Eduarda Hegera bude, podľa neho, len pokračovaním nekonečnej agónie. A nominácia ministra zdravotníctva je... Čítať ďalej
31 | 03 | 2021 | Michal Filek

Na to netreba expremiéra, to vidia aj deti

"Jasné, že aj veda je omylná a žiaľ, príliš často tieto "omyly" súvisia aj s geopolitikou. V prípade Sputniku o tom nepochybuje nikto príčetný. Áno, Sputnik má vysoko postavaných nepriateľov. To nemusí potvrdzovať bývalý premiér, to vidia aj deti v materskej škole."



Obeťou je Sputnik

" Proti Rusku sa zase rozbieha vlna nenávisti, Američania k ruským hraniciam posielajú vojská, liberálne médiá už zase na dennej báze chrlia rusofóbnu propagandu. USA robia všetko preto, aby sa Nord Stream 2 nedostaval - rozohral sa geopolitický harmatanec."


"A obeťou sa stal aj Sputnik. Matovič je v celej tejto kauze zaujímavý iba ako zlý vtip. Skutočný boj sa vedie proti Rusku. A tým, ktorí ho vedú, na Slovákoch vôbec nezáleží. Ani na slovenskej vede, ani na slovenských životoch." Končí svoj status na sociálnej sieti Ľuboš Blaha.


(Medzititulky red. HD.)

Poslanec Blaha píše prezidentke, aby sa nedala oklamať "štátnickou" rošádou v partii štvorkoalície
"Je vašou morálnou povinnosťou zastaviť rozvrat, ktorý prináša táto vláda, či už je na jej čele Igor Matovič alebo jeho podriadený, pán Heger." Citát Ľuboš Blaha v otvorenom iste hlave štátu. Čítať ďalej
29 | 03 | 2021 | Ivan Brožík