Čaputová podľa Dr. Liptáka pomáha riadiť spoločnosť tak, aby sa deti zaujímali čo najskôr o „pindíky a pipinky“
10 | 04 | 2021 I Petra Demková

Známy lekár Peter Lipták zdieľal na svojom profile sociálnej siete starú, čiernobielu fotografiu jasličkárov sprevádzaných sestričkami, z čias minulých. Fotografia má „retro“, nostalgický nádych časov spred 89 roku. MUDr. Lipták sa pri spomienke pustil do krátkej ale údernej  úvahy a dospel k záveru, že dnes sa deje zločin na deťoch.


Následne si Lipták berie na mušku prezidentku Z. Čaputovú a jej liberálne myslenie. K neduhom súčasných liberálnych trendov patrí aj snaha o príliš skorú sexuálnu výchovu a vedenie a nabádanie čoraz menších detí k objavovaniu sexuality. V tomto kontexte mnohí odborníci varujú, že takéto „zaúčanie“ je pre deti poškodzujúce, nehovoriac o ďalšom faktore – možnej „príprave“ malej generácie pre pedofilov.

Doktor Lipták na adresu Zuzany Baťovej: Za takéto brutálne zločiny jej patrí doživotie!
Ťahanice okolo ruskej neregistrovanej vakcíny Sputnik V sa, zdá sa, definitívne skončili. Rusi ju žiadajú vrátiť, čo ťažko nesie nielen expremiér Matovič, ale aj kontroverzný doktor Peter Lipták. Čítať ďalej
09 | 04 | 2021 | Jozef Uhlárik


„Čaputová si myslí, že doba kedy boli deti na prvom mieste bola dobou zločinu,“ začína hneď z ostra pri pohľade na starú fotografiu lekár. „Dnešnú spoločnosť Čaputová pomáha riadiť na svoj obraz tak, aby sa deti zaujímali čo najskôr o pindíky a pipinky a pri tom aj zostali. Zdravie, vzdelanie sú vedľajšie,“ naráža lekár na dnešné trendy.

„Šúchanie pindíkov a pipiniek, špajdlovanie a dusenie, odopieranie kyslíka, skrytie ľudskej podstaty, prerušenie, zlikvidovanie emočného toku, premyslené vedomé týranie v rúškach a respirátoroch, to sú tie jej európske hodnoty ničiace dnes všetkých už od malého človiečika,“ vyjadril následne svoj názor na to, kam to speje, MUDr. Lipták.

Žiadne Čaputovej progresívne rečičky nepremaľujú fakt, že je Matovičovým spolupáchateľom
03 | 04 | 2021 | Aneta Leitmanová