Blaha je späť: "Amerika sa totálne zbláznila. Slovenský národ nikdy nepodporí agresiu voči bratskému Rusku"






Ľuboš Blaha je späť. Na týždeň sa odstrihol od politiky a užíval si dovolenku. Po návrate sa však už naplno pustil do práce, aj komentovania diania. Večer si vraj otvoril počítač, a... "cítim sa ako na inej planéte". Krajniak znova ministrom, Matovič rieši premiérske témy a Amerika chce asi vojnu s Ruskom, aj Čínou.




Krajniak ministrom už nebude...

"Keď som odchádzal na dovolenku, tak som zachytil vyjadrenie poslanca Krajniaka, že už sa nikdy nevráti na miesto ministra. Dával niečo o tom, že preňho odstúpenie nebola len "výdierka" na rozdiel od všetkých tých ostatných úbožiakov. A tak. Vrátim sa z dovolenky a ajhľa - Krajniak zasa minister práce. Pretieram oči, že nie, toto by určite nedal, veď by sa od hanby musel pod zem prepadnúť. A nie - fakt je to on. Križiak. Posledný. Veď hej, poslední sú zase prví. Také biblické," píše Blaha.





Premiér, alebo minister?

Keď vraj pred týždňom vypínal politiku, Matovič bol minister financií. Chápete - čísla, rozpočty, deficity. A odrazu poslanec pozerá, že Matovič si lieta po Moskve a Budapešti a rieši premiérske témy. Vakcíny, diplomaciu a Sputniky. A zvyšní koaliční partneri veselo predstierajú, že sa zmenil premiér. Aké milé.


"Akože-premiér Heger svojmu pánovi Matovičovi na pokyn podpisuje výletíky špeciálom, Korčok vyplakáva na tlačovkách, že si musí s loptošom pohovoriť - a tuná Igor na nich všetkých dlabe a ďalej strápňuje Slovensko po celom svete a natáča tretie pokračovanie Borata. Naživo. Milí priatelia v Rusku, dovoľte, aby sme sa ospravedlnili za Igora Matoviča. Mysleli ste si, že rokujete s predsedom vlády a dnes už viete, že ste mali dočinenia s miestnym klaunom. Izvinite."


Len si vraj predstavte, ako musíme vyzerať pred svetom. Predseda vlády dojedná biznis s Ruskom a medzitým ho zosadia z pozície, nejakí slovenskí úradníčkovia s ním vypečú ako s malým chlapcom a on teraz ako splašený minister financií behá s prosíkom do Maďarska. Celé zle.








Vďaka Matovičovi máme na krku ďalšiu medzinárodnú hanbu, soptí Belousovová
Expremiér sa včerajšou návštevou Ruska kvôli vakcíne Sputnik V opäť postaral o rozruch na našej politickej scéne. Svoje polienko do ohňa diskusií priložila na sociálnej sieti aj expolitička Anna Belousovová. Čítať ďalej
09 | 04 | 2021 | Jozef Uhlárik








Myslel si, že mu Američania Sputnik dovolia?


"On si fakt myslel, že kúpiť Sputnik od Rusov je len tak? Že mu to Američania dovolia? A že mu to ŠÚKL schváli? Baťovej ŠÚKL? Ja len, že to sú tí, čo nemajú na výskum vakcín ani labáky, ale dopredu vedia, že Sputnik je zlý. A dopredu vedia aj to, že AstraZeneca je dobrá. Pravda je, že na ruský Sputnik nikto nikde nezomrel, kým na západnú AstraZenecu mohlo zomrieť v Európe niekoľko desiatok ľudí, polka štátov EÚ očkovanie pozastavila a už dokonca aj slávna európska EMA po týždňoch zapierania pripustila, že Astra spôsobuje krvné zrazeniny..."


Ale náš ŠÚKL vie, ako píše poslanec, všetko najlepšie aj bez labákov - ihly zo západu YES, ihly z východu NO. Mr. & Mrs. Baťo. Ako z amerických manuálov.


"Rozmýšľam, ako môže byť Matovič taký naivný, že sa nechal chytiť do takejto americkej pasce. To je tak, keď nevidíš ani polkrok dopredu a chceš robiť premiéra. A ešte aj spasiteľa. Robert Fico má úplnú pravdu - Igor Matovič je politická mŕtvola. A Heger nie je ani tá mŕtvola. Aby ste mohli politicky zomrieť, museli by ste najskôr politicky existovať. A to sa Hegerovi ešte nepodarilo... Najsmutnejšie je, že keby malo Slovensko skutočného lídra, Sputnikom by sme ľudí už dávno očkovali... Toto naozaj nevyrieši nič iné ako referendum."


Baťovej zo ŠÚKL Sputnik V nevyhovuje, lebo je z Ruska, myslí si Čarnogurský ml.
Baťovej zo ŠÚKL Sputnik V nevyhovuje, lebo je z Ruska, hovorí Ján Čarnogurský ml. Baťova ním nariadila očkovať iba myši a morčatá. Na druhej strane AstraZenecou dovolila očkovať slovenských učiteľov. Preložím vám z právnickej reči, čo nám Rusi... Čítať ďalej
09 | 04 | 2021 | Gabriel Matta







Znepokojenie na Ukrajine






S veľkým znepokojením sleduje Ľuboš Blaha aj dianie na Ukrajine. Západné médiá to vraj dávajú takto: Mierumilovné americké batalióny sa presúvajú cez celú planétu k ruským hraniciam, aby sa tam hrali futbal s miestnymi šarvancami, kým zločinecká ruská armáda si dovolila presúvať sa na vlastnom ruskom území. Ach, to hnusné Rusko!


"Realita je taká, že Amerika sa zbláznila. Ona si chce fakt lajznúť vojnu na dvoch frontoch. S Rusmi aj Číňanmi. Na jedných kydajú, že majú prezidenta "killera". Druhých obviňujú z "genocídy". Ako nejakí vagabundi na dedinskej diskotéke, čo chcú nasilu vyvolať bitku. Sankcie voči obom hrdým národom prijímajú skoro už na hodinovej báze. A Rusku, Číne aj celému svetu sú stále viac na smiech. Profesor Oskar Krejčí to vyjadril najlepšie - toto už nie je racionálna geopolitika, toto je zo strany USA "ideologická zadubenosť"."


Blaha je presvedčený, že slovenský národ nikdy nepodporí agresiu voči Rusku. NATO sa môže aj rozkrájať, ale on vraj nepozná Slováka, ktorý by sa pridal na stranu banderovcov proti bratskému ruskému národu.


"Pretože NATO proti Rusom zverbuje tak akurát bratislavskú kaviareň, ale jediný boj, ktorý sú slniečka schopné zvádzať, je boj o viac šľahačky do svojho lattečka v Starbuckse... S tým toho moc nevybojuješ, Joe. Skutočné Slovensko stojí na strane Ruska, na strane mieru."


Spojené štáty vysielajú do Čierneho mora dve vojnové lode
Spojené štáty americké vyšlú na budúci týždeň do Čierneho mora dve vojnové lode. Podľa agentúry AFP to v piatok uviedlo turecké ministerstvo zahraničných vecí. Čítať ďalej
09 | 04 | 2021 | tasr