"Zabijeme tvoje decko aj manžela! A teba niekto rozreže na parkovisku..." vyhrážajú sa šéfke ŠÚKL Baťovej
09 | 04 | 2021 I Ivan Brožík, Jozef Uhlárik

Londýnska kanalizácia je proti tejto úrovni vysokohorská rozhľadňa. Fanatizmus, ktorý má obdobu vari len v počiatkoch Tretej ríše či v období boľševického stalinizmu. Dnes údajne v podaní Matovičových "verných" ukazuje svoju pravú tvár.


"A toto je pre mňa konečná. Zodpovednosť za toto osobne má nula zvaná Igor Matovič, ktorá ponižuje a šikanuje vlastnú krajinu pred celým svetom." Píše to na sociálnej sieti Rado Baťo, manžel napadnutej šéfky Štátneho ústavu na kontrolu liečiv (ŠÚKL), ktorým sa vyhrážajú zabitím. Riaditeľke Štátneho ústavu pre kontrolu liečiv Zuzane Baťovej totiž prišli vyhrážky smrťou na jej pracovný mail.

A Baťo dodáva veľmi adresne, smerom k svojmu novému funkčne nadriadenému na ministerstve financií, Igorovi Matovičovi, nasledovné: "A chceš ma vyhodiť z práce? Nech sa páči, skús to."

Matovič verzus Baťo: Takto to vyzerá, keď sociopat narazí na rovnakého, aký je on sám
Igorovi Matovičovi sa nestáva v živote často, že by narazil na podobne patologickú osobnosť, akou je on sám. Včera sa to však stalo. Napriek tomu, že premiér išiel podľa svojho zvyčajného scenára - kopnúť, ujsť a ísť žalovať, výsledok je iný.... Čítať ďalej
10 | 03 | 2021 | Petra Demková


Podľa Rada Baťa sa už prípadom zaoberá polícia, informuje portál slovensko.hnonline.sk. Vyhrážky prišli po tom, ako vo štvrtok Rusko oznámilo, že požiadalo slovenskú vládu o vrátenie vakcín Sputnik V.

Podľa ruského fondu priamych investícií Štátny ústav pre kontrolu liečiv (ŠÚKL) porušil zmluvu tým, že zadal testovanie zásielky vakcín Sputnik V laboratóriu, ktoré nie je súčasťou siete oficiálnych laboratórií Európskej únie. ŠÚKL ale tieto tvrdenia označil za zavádzajúce.

Igor Matovič však po návrate z Ruska uviedol, že rozčarovanie ruskej strany plne chápe. Tvrdí však, že sa mu podarilo dosiahnuť, aby sme mali pri Sputniku dvere aj naďalej otvorené.

Medzičasom Baťov status zo sociálnej siete zmizol, ale internetom koluje screenshot tohto statusu a Hlavný denník ho má v cenzúrovanej podobe k dispozícii pre nahliadnutie. Nasledujúci odkaz však nie je vhodný pre maloletých, alebo slabšie povahy. 


Matovič vs. Baťo - rozuzlenie: „Zbabelé psychopatické ho*no“ bude teraz šéfovať „hrdinovi“ brániacemu manželku
Približne pred mesiacom si vtedajší premiér Igor Matovič a úradník Ministerstva financií Radoslav Baťo skočili poriadne do vlasov. Ich divoká slovná prestrelka bude mať teraz nečakané, no o to zaujímavejšie rozuzlenie. Čítať ďalej
06 | 04 | 2021 | Jozef Uhlárik