MIMORIADNE: Rakúsky súd rozhodol, že testy sú protizákonné! Mainstream sa pokúša zamlčiavať fakty
06 | 04 | 2021 I Diana Zaťková


Už viac ako týždeň je na svete škandalózny rozsudok. Rakúsky súd rozhodol, že PCR testy vôbec nie sú vhodné na diagnostiku. Na základe týchto testov nám však vláda obmedzuje naše základné ľudské práva.





„V mene republiky“ bol 24. marca vydaný senzačný rozsudok , ktorý dal vláde riadnu facku. Súd na viacerých miestach uviedol, že test PCR nie je vhodný na stanovenie infekčnosti. Tento pravdepodobne vecne správny úsudok nepriamo odmieta celú covidovú politiku v Rakúsku, ktorá je založená práve na tomto teste, uvádza portál info-direct.eu.

Viedenský správny súd vyhovel sťažnosti Slobodnej strany Rakúska (FPÖ) na zákaz jej stretnutia registrovaného 31. januára vo Viedni. „Zákaz bol nesprávny,“ píše sa v mene republiky. V odôvodnení rozsudku súd na základe vedeckých štúdií uviedol, že dôvody zákazu uvádzaného viedenskou políciou sú úplne nedôvodné.

Súd súhlasí s tvrdeniami v sťažnosti „vo všetkých bodoch“ a ide dokonca nad rámec argumentov predložených samotnou FPÖ. Obzvlášť sú masívne spochybňované kritériá a definície používané na určenie počtu chorých na koronavírus.

Pravidlá asi neplatia pre každého. Francúzi vyšetrujú ministrov za účasť na tajných večeriach porušujúcich pravidlá lockdownu
06 | 04 | 2021 | Diana Zaťková

PCR test nie je vhodný na diagnostiku

Je výslovne zdôraznené, že ani podľa Svetovej zdravotníckej organizácie (WHO) „test PCR nie je vhodný na diagnostiku, a preto sám o sebe nehovorí nič o chorobe alebo infekcii človeka“. Minister zdravotníctva však používa pre chorobu Covid-19 úplne inú, oveľa širšiu definíciu prípadu, ktorú nemožno použiť na odôvodnenie zákazu stretnutia, pretože:

Covidová komisia by mala vychádzať z definície prípadu ministra zdravotníctva, a nie z definície WHO; teda akékoľvek stanovenie počtu „chorých / infikovaných“ je nesprávne.

Súd dospel k záveru, že „informácie“ od Viedenskej mestskej zdravotnej služby, na ktorých sa zakladal zákaz viedenskej štátnej polície, „neobsahovali nijaké platné a na dôkazoch založené vyhlásenia ani nálezy o epidémii“.

V Portugalsku namiesto vakcín používajú Ivermektín. Nakazení aj úmrtia im výrazne ubúdajú
V Portugalsku predpisujú Ivermektín obvodní lekári preventívne. Výrazne im klesla úmrtnosť, aj chorobnosť, napriek tomu, že zaočkovaných majú len 10% obyvateľstva. Informáciu priniesol portál inenoviny.sk. Čítať ďalej
06 | 04 | 2021 | Michal Filek