Belousovová o Matovičovom statuse: "Toto môže len človek s narušenou psychikou"
05 | 04 | 2021 I Michal Filek

Anna Belousovová svojsky komentovala Matovičov "svojrázny" status, v ktorom Kristovo učenie prirovnal k pandémii. "Ten človek skutočne nemá všetkých 5 pokope. Platíme zaňho príliš vysokú cenu," napísala. 





"Prirovnať učenie Krista k pandémii, nádej, lásku a odpustenie k vírusu zvlášť v tejto dobe, môže len človek s narušenou psychikou. A toto je minister kľúčového ministerstva- financií!" zhodnotila bývalá politička spôsobilosť člena Hegerovej vlády.



Nielen že vraj nie je odborne spôsobilý zastávať tento post, on slušne povedané nemá ani všetkých päť pokope. Ale to nie je nič nové.



"Dokedy bude musieť ešte predkladať ďalšie dôkazy svojej nenormálnosti, aby konečne jeho koaliční partneri a pani prezidentka konečne pochopili, že kvôli udržaniu tejto vlády, ich "korýt" a výhod platíme my ostatní príliš vysokú cenu?! Oni si to užívajú , oni sa cítia dobre a vôbec ich nezaujíma, že Slovensko ide dolu vodou . Osudy skutočne obyčajných ľudí ich vôbec nezaujímajú."


Matovič opäť perlí. Na Veľkú noc prirovnal cirkev k pandémii
Expremiér a súčasný minister financií Igor Matovič predsa len nesklamal. Vrátil sa na sociálne siete a znova sa snaží byť originálny. A opäť mu to nevychádza a opäť mu málokto rozumie. Čítať ďalej
05 | 04 | 2021 | Diana Zaťková