Pomstychtivý egomaniak alebo štátnik? Ako vidia koaliční partneri Igora Matoviča v premenách času
04 | 04 | 2021 I Ivan Čeredejev
Ešte pred niekoľkými týždňami sa zdalo, že Igor Matovič je pre všetkých podstatných hráčov v SaS a Za ľudí neprijateľný. Dnes ho nielen akceptujú ako ministra financií. Jeho odchod s postu premiéra dokonca považujú za štátnické gesto.
Chcem vyzvať Igora Matoviča a Richarda Sulíka...

Richard Sulík, predseda SaS, v statuse 25. marca:






"Slovensko bytostne potrebuje riešiť niečo iné ako Igora Matoviča. My sme splnili všetky jeho podmienky. Nemáme čo viac urobiť, aby pochopil, že rad je na ňom."








Veronika Remišová, predsedníčka Za ľudí, v statuse 14. marca:
"Preto chcem vyzvať, ale hlavne poprosiť Igora Matoviča aj Richarda Sulíka, aby v záujme všetkých ľudí na Slovensku z vlády odišli. Obaja spravili veľké chyby, či už šlo o spochybňovanie opatrení v boji proti koronavírusu, tvrdohlavé presadzovanie sporných vecí či vzájomné útoky."


baba
Flašík o vláde: Blbosť neschovajú za pandémiu. Najlepší boli Mečiar, Dzurinda a Fico
Podnikateľ a exmanžel europoslankyne Moniky Beňovej Fedor Flašík prijal pozvanie do satirickej relácie RTVS Pumpa. Pri tejto príležitosti v rozhovore pre Nový Čas prezradil, ako vidí súčasnú vládu. Či akí politici v histórii SR boli podľa neho... Čítať ďalej
04 | 04 | 2021 | Timotej Dudka

Zostali len pochlebovači

Jana Bittó Cigániková (SaS) o Matovičovi v statuse 3. marca: 

"Ak mu niekto z okolia prejaví nesúhlas, okamžite má problém. Preto okolo neho zostali väčšinou pochlebovači, nikto mu nemá odvahu povedať, čo stvára a ako vo výsledku ubližuje svojej krajine."

Peter Osuský (SaS) o Matovičovom ultimáte v statuse 21. marca:
"Myslím, že to, čo sme si vypočuli, nebol denný rozkaz veliteľa pluku s nedeliteľnou právomocou, spojený s povyšovaním a degradáciou, ale súbor želaní, túžob a snov. Bol to jedálny lístok, hostia si vyberú, alebo nevyberú. Koalícia nestojí v pozore na buzerplaci. Nastal čas vyberania z predloženej ponuky, prípadne vybratia kabátov zo šatne v reštaurácii."


Myslí len na svoje ego a pomstu

Ondrej Dostál (SaS) v statuse 21. marca:

"Štátnik myslí na budúce generácie. Politik myslí na budúce voľby. Igor Matovič myslí na svoje urazené ego a osobnú pomstu."

Mária Kolíková (Za ľudí) o Matovičovi pre TASR:

“Čo sa však týka fungovania vlády Igora Matoviča, tak ja už neviem v nej fungovať. Takže pre mňa je to absolútne kľúčové. Ja ako ministerka spravodlivosti, ktorá chce robiť vážnu reformu, neviem ju urobiť pod vedením Igora Matoviča. Je mi to veľmi, veľmi ľúto, bolí ma to, naozaj. Ja dúfam a verím, že Igor Matovič je veľký štátnik a toto sa vyrieši, že sa tu rozprávame iba hypoteticky.”

Nitrianski zdravotníci boli prezentovaní ako hrdinovia, teraz im idú znížiť výplatu, tvrdí Visolajský
Nitra bola jedným z najzasiahnutejších miest vírusom COVID-19. Nitrianska nemocnica bola preplnená a zomrelo aj niekoľko zdravotníkov. Čítať ďalej
04 | 04 | 2021 | Gabriel Matta