Zlodej v Dúbravke ukradol narcisy. Ženy mu vynadali ako svini do hranta, niektoré však zašli ešte ďalej
03 | 04 | 2021 I editor01hd
Neznámy vandal si skrášlil veľkú noc krádežou narcisov. Vysadila ich pre svojich obyvateľov bratislavská mestská časť Dúbravka. Kmína zachytil pri čine pohotový okoloidúci. Fotografiu zlodeja narcisov uverejnila Dúbravka na Facebooku.
Smutný status mestskej časti

Kvietky majú slúžiť všetkým. Aspoň si to myslia predstavitelia mestskej časti Dúbravka. "Kvietky, ktoré majú tešiť čo najdlhšie, a tešiť všetkých. Záhony kvietkov v tráve, ktoré mestská časť Bratislava-Dúbravka vysadila na 15 rôznych miestach. Dnes prekvapil a zarmútil takýto pohľad, sebecký čin. Niekto si záhony pomýlil s kvetinárstvom. Mrzí nás to a veríme, že nie sme sami. Ďakujeme všetkým, ktorí sa správajú ohľaduplne k životnému prostrediu aj sebe navzájom," píše sa v statuse na oficiálnom profile mestskej časti.

Matovič ako ho (ne)poznáme. Chameleón v ľudskej podobe. Len aby sa nezabudlo (VIDEO)
Osobu Igora Matoviča netreba verejnosti vôbec predstavovať. V politike pôsobí už viac ako desať rokov. Niektoré jeho „výstrelky“ mu pripomenuli vo videu na facebookovom profile ľudia zo skupiny Matovičov cirkus. Čítať ďalej
03 | 04 | 2021 | Jozef Uhlárik

Ľudia sú strašné hovädá

Počínanie miestneho barbara vytočilo mnohých Dúbravčanov. Na Facebooku mu to dali aj poriadne najavo. "Ľudia sú strašné hovädá. Ja som išla minule z Billy a niekto vykopal levanduľu, ktorá tam bola tak hojne nasadená. Však by mi oči vypálilo, keby si to zasadím doma do záhrady a každý deň sa mám na tú levanduľu pozerať, ako som ju šikovne čmajzla," napísala Petra Gálová.

Anna Gergelyová si zase myslí, že mnoho Slovákov si robí fotografie zo Švajčiarska či Rakúska, keď vidia krásne, upravené záhony. "No na Slovensku sa správajú podľa porekadla, z cudzieho krv netečie. Škoda," dodala.

Petra Ázacis Kuťková jej odpovedala: "Vždy sa spoza rohu vynorí niekto ako tento pán, ktorý určite tie kvietky trhal, aby ich následne rozdával okoloidúcim dámam. To je jasné na prvý pohľad."
Nakopať do gulí

Erika Vilčeková bola ešte ostrejšia. Servítku si pred ústa rozhodne nedávala. Pre zlodeja narcisov má jasný odkaz: "Debil, do gulí nakopať. Jeho žena, partnerka, matka majú určite radosť z tých narcisov aj z neho. Predávajú za 2.50 kytičku."

Adriana Gajdošová Kozakovičová zase do diskusie pripojila fotografiu ďalších zlodejov narcisov. "Aj ja dnes som išla okolo. Je to nádhera. Úplne sa teším. Prosím, nechajte sa tešiť všetkých, teraz to potrebujeme," napísala Lucia Obrancová.

Fantastický rekord: Slovenka Erika zložila najväčšie puzzle na svete s 54-tisíc dielikmi!
Slovensko má ďalší netradičný rekord. A opäť sa oň postarala známa „puzzlérka“ Erika Pinke. Tentokrát zložila obrazec pozostávajúci z 54 tisíc dielikov. Na svete je takých, ktorí to dokázali, iba pár. Čítať ďalej
03 | 04 | 2021 | Jozef Uhlárik