Papaláš Klus sa kvôli "hejterom" rozplačkal, až sa z toho Facebook rozmočil
03 | 04 | 2021 I editor01hd
Papaláš Martin Klus sa kvôli "hejterom" rozplačkal, až sa z toho Facebook rozmočil. Korčokov štátny tajomník totiž v statuse vysvetľoval, že on nosí poctivo respirátor. A zverejnená fotka s Matovičom bola vlastne omyl.

Rozhodli sme sa uverejniť status papaláša Klusa odsek po odseku. Ku každému pripájame samostatný komentár.
Klus:

Ako som nechtiac nalial vodu na mlyn internetovým "hejterom" a z dobre mieneného príspevku sa stal hoax?! "Smrteľným hriechom" bolo neuviesť čas a miesto fotografie a tak si niektorí vymysleli "svoju pravdu".
Komentár HD:

Ako môže byť štátnym tajomníkom ministerstva zahraničných vecí človek, ktorý nechápe základné princípy komunikácie s verejnosťou? Všetci vedia, že Slovensko sa aj vďaka prispeniu Korčokovho mopslíka Klusa zmenilo na koncentrák respirátorov, rúšok a obmedzení. Pán štátny tajomník v tejto situácii uverejní fotografiu vysmiateho svojho ja a toho pána z Trnavy. A potom sa čuduje, že ľudia sú nasr... dení...
Klus:

Keď som vo štvrtok, 1. apríla 2021 napoludnie, publikoval na sociálnych sieťach gratulačný príspevok venovaný novej vláde premiéra Eduarda Hegera, pripojil som aj pár mojich „archívnych“ fotografií. Na jednej z nich pózujeme s expremiérom Igorom Matovičom počas občerstvenia v exteriérovej časti reštaurácie v poľskom meste Lublin počas vlaňajšieho letného summitu lídrov krajín V4.
Komentár HD:

K tomu len toľko, že ak by sa až príliš neponáhľal vopchať vodcovi Matovičovi do priazne, mohol si pán Klus premyslieť, ako to má vhodne urobiť. Bez diplomatického škandálu. Apropo, ešteže daňoví poplatníci nevedia, akých nepremyslených činov sa štátny tajomník Klus dopúšťa na medzinárodnej úrovni. To by zase bolo na internete "hejtu".

Absolútni papaláši Matovič s Klusom spolu na obede. A bez rúška! A čo ostatní Slováci?
Od 1. apríla je u nás pri moci „nová“ vláda. Igor Matovič je síce už „len“ ministrom financií, ale pri moci je. Radosť z toho neskrýval v statuse ani štátny tajomník ministerstva zahraničných vecí Martin Klus. Čítať ďalej
02 | 04 | 2021 | Jozef Uhlárik

Klus:

Vtedy nebolo u nás ani v Poľsku (a pri stravovaní už vôbec nie) prikázané mať nasadené rúško vo vonkajších častiach reštaurácií, ktoré boli vlani v septembri ešte otvorené.
Komentár HD:

Dobre, dobre, my vieme, pán štátny tajomník, že vy si svoju slobodu ceníte rovnako ako dôstojnosť občanov, ktorým by ste mali slúžiť. Nás neprekvapuje, že vy poslušne klopíte zrak, stiahnete chvost a natiahnete si na nos aj plynovú masku, ako to povie vodca.
Klus:

Z tejto fotografie sa počas niekoľkých hodín stal na Facebooku hoax a doslova „malý poprask“. Ľudia na Facebooku, medzi nimi aj takí, ktorí si radi verejne „uľavia“, samozrejme, mnohí bez vlastnej fotky či s vymysleným menom, si ako to už býva zvykom archívnu fotografiu bez akéhokoľvek rozmýšľania vysvetlili ako aktuálnu a spustili “hon na čarodejnice”.
Komentár HD:

Ako môže robiť politiku niekto s útlocitným egom Martina Klusa? A čo čakal, že mu za vyrehotanú fotku s Matovičom postavia pamätník? V čase, keď ľudia na Veľkú noc neuvidia rodičov len preto, lebo koalícia namiesto riadenia štátu nezvládla nervovú dekompenzáciu vodcu z Trnavy?

Judita Laššáková prezidentke: Namiesto štátnika ste si vybrali byť fackovacím panákom!
„V momente, keď Igor Matovič podal demisiu, ste mali konať v prospech Slovenska. Vy ste však vymenovali za ministra financií človeka, ktorý nie je schopný riadiť ani len rodinný rozpočet, preto ho odovzdal svojej manželke. Pani prezidentka, kto vám... Čítať ďalej
03 | 04 | 2021 | Petra Demková

Klus:

Darmo, že som potom viac ako 20x napísal do komentárov, ako to v skutočnosti je. „Hejterom“ sa ťažko vysvetľuje a tí, ktorí účelovo šíria hoaxy, si idú svoje. Čo tam po pravde alebo overovaní informácií.
Komentár HD:

Prosím, nemohli by ste niekto pánu štátnemu pofúkať bobo? Veď toľko plačká, až sa nám Facebook rozmáča.
Klus:

Každopádne, mrzí ma, že som k fotografii hneď na začiatku nenapísal aspoň krátke vysvetlenie a takto „lacno“ som hodil konšpirátorom udičku. Celkom by ma zaujímalo, koľkí z “nahnevaných” sa teraz zamyslia nad tým, ako sa nechali dobehnúť
Komentár HD:

Jasné, všetci sú vinovatí za to, že zabudol myslieť pán štátny. To ľudia predsa môžu za to, že nevedia, čo si pán veľkomožný myslel a nenapísal.
Klus:

PS: Vďaka Vladovi Šnídlovi z Nka, že ma na tento “poprask” upozornil a v sekcii “Hoaxy a propaganda, Koronavírus” zverejnil aj pár detailov k celej udalosti
Komentár HD:

Ešteže máme príčinlivých konšpirátorov z provládneho denníka N. Oni nám všetko vysvetlia, ako pán štátny myslia a hlavne poručia.

Remišová to povedala na plnú hubu. Celá koaličná kríza bola o hľadaní vládneho fleku pre Matoviča
02 | 04 | 2021 | editor01hd