Pajác Pročko v nedeľu odhalí zásadnú novinu, čo vyrieši všetky problémy Slovákov: Prečo sa neholím?
03 | 04 | 2021 I editor01hd
Televízny pajác na dôchodku Jozef Pročko, poslanec OĽANO, vo videu na Facebooku sľubuje, že v nedeľu v živom vstupe prezradí, prečo sa neholí. Vyzýva ľudí, aby mu vopred písali otázky. Slováci na ňom nenechali nitku suchú.
Pročkove hygienické problémy

"Odpoviem na vaše otázky, ktoré môžete položiť aj pod toto video. A dozviete sa, prečo sa neholím," zaznelo zásadné Pročkove strategické oznámenie.

"Jožko, prečo sa neholíte, ma vonkoncom nezaujíma. Po Igorkovi, Obyčajných ľuďoch ma odstavila od možnosti komentovania aj pani Veronika Remišová Kisková. Tento neduh sa šíri rýchlejšie ako covid. Teraz neviem, či nie ste tak počítačovo gramotný, aby ste ma tiež odstavili alebo sa zatiaľ nebojíte iného názoru," nadhodil Alexander Strecha. Pročko mu odvetil, že "diskutuj ako človek, niekto ťa neblokne".

Koaličník Linhart odkazuje ministrovi Mičovskému: Si hlúpy Janko, choď radšej objímať stromy!
03 | 04 | 2021 | editor01hd

Chceli ste zavrieť celý Smer a sedí váš človek

Brian Michrina bol už o poznanie ostrejší: "Hlavne, že chcú Fica do väzenia a stále sa im to nedarí. Stále vravia, že všetko iba Fico a stále nie a nie ho zatvoriť . Tak, sakra, kde je pravda! Ak je vinný, tak na čo čakáte, OĽANO! Celý Smer ste chceli zavrieť a hlavne, že sedí v base váš človek. Kto druhému jamu kope, sám do nej spadne. Len aby tak nebolo, až bude referendum. To sa budú diať veci."

"Karma bola v prípade Mtaoviča veľmi rýchla," zhrnula to stručne a výstižne Iveta Chmúrna." "Bude aj beh cez námestie? A nahý?" zaujímal sa zase Peter Hajas, ktorý si spomína na Pročkove televízne trápnosti. Igor Kováč v reakcii nadväzuje, že dnes by už za taký výkon Pročkovi nikto nezaplatil. "Tak prečo by behal? On zadarmo ani ň," dodal.

Matovič nechal Hegerovi prázdny stôl a odkaz len s tromi slovami
Bývalý premiér Igor Matovič odovzdal svoj úrad novovymenovanému premiérovi Eduardovi Hegerovi. Na stolu mu však nechal odkaz, ktorý je podľa Matoviča pre Hegera kľúčový. Podľa expremiéra išlo len o tri slová, ktorých by sa mal Eduard Heger... Čítať ďalej
03 | 04 | 2021 | Imrich Kovačič

Kde by vzal Matelko odvahu a výjazdové zasadnutie vlády?

Mário Zeliezka zase hovorí, že ho Pročkovo holenie zaujíma asi tak ako jeho niekdajšia relácia Slávici na ulici. Ladislav Viola sa zase opýtal, či po skončení pandémie plánuje vláda výjazdové rokovania v regiónoch. "Sranduješ, kde by na to zobral Matelko odvahu?" odpovedal mu pohotovo Igor Kováč.
Nech ťa oholí Klárka a ľuďom daj pokoj

"Radšej dajte pokoj ľuďom cez sviatky a neotravujte ich svojimi hereckými výkonmi. Tie nám stačia vidieť v parlamente. Len tam kričíte, ako pavián v klietke. Z ľudí robíte bláznov už tri mesiace, tak dajte ľuďom aspoň pokoj počas sviatkov. Už ste im dosť život znepríjemnili. Kto je na vás zvedavý, že prečo sa neholíte? Dajte sa oholiť Klárke a dajte ľuďom pokoj. Ste tam prilepený ako voš vo vlasoch. Vám tak záleží na Slovensku, vám tam ide len o plat. Vymenili ste slipy za trenky a hráte sa na novú vládu. Však takýto charakter môžu mať len poslanci z OĽANO. Raz Fico, teraz bol Sulík, kto bude ďalší, keď vám zas aj s vodcom poprepína? prehovoril z duše mnohým Anton Šimák.

Remišovej krátka pamäť (Rafael Rafaj)
Tak sme sa dočkali aj tento deň ďalšieho oznámenia a komunikácie cez médiá medzi koaličnými partnermi najlepšej vlády v histórii Slovenska, píše na svojom Facebooku Rafael Rafaj. Čítať ďalej
03 | 04 | 2021 | Imrich Kovačič