Matovičov režim rozdeľuje ľudí aj na Veľkú noc. Pod Šeligovým statusom sa pohádali do krvi!
03 | 04 | 2021 I editor01hd
Podpredseda parlamentu a Za ľudí Juraj Šeliga zverejnil na Facebooku obrázok s trojslovným prianím. "Pokojnú Veľkú noc," napísal a ľudia sa pod jeho statusom pohádali do krvi. Matovičov režim rozdeľuje ľudí aj na Veľkú noc.
Prežívame najšťastnejšie chvíle nášho života

"Aj vám, pán Šeliga, pekné sviatky. V našom väzení, počas ďalšieho výnimočného (tzv. núdzového) stavu od 17. marca, na ďalších 40 dní. Prežívame najšťastnejšie chvíle nášho života. Ďakujeme vám za tento krásny veľkonočný darček," napísal poriadne nabrúsený Peter Gemeiner.

Viacerí fanúšikovia podpredsedu parlamentu Šeligovi ďakovali a tiež mu priali krásne sviatky. Poniektorí sa ho aj zastávali. Napríklad pani Mária Gluchová sa poďakovala za vinš, tiež Šeligovi popriala krásne sviatky a na adresu kritikov dodala: "A verím, že pokračujete s čistým štítom opäť, že opäť dobre bude. Neskutočné, čo ľudia v tento čas dokážu napísať. Čo sú to za ľudia?"

A bol oheň na
Pajác Pročko v nedeľu odhalí zásadnú novinu, čo vyrieši všetky problémy Slovákov: Prečo sa neholím?
03 | 04 | 2021 | editor01hd
. "Antidepresíva alebo genetika?" odpísal jej Marian Raek. "Ta, veru, tak" kontroval Jaroslav Kejr. A pridala sa aj Zdenka Gombíková: "S čistým štítom, ha, ha, ha."

Judita Laššáková prezidentke: Namiesto štátnika ste si vybrali byť fackovacím panákom!
„V momente, keď Igor Matovič podal demisiu, ste mali konať v prospech Slovenska. Vy ste však vymenovali za ministra financií človeka, ktorý nie je schopný riadiť ani len rodinný rozpočet, preto ho odovzdal svojej manželke. Pani prezidentka, kto vám... Čítať ďalej
03 | 04 | 2021 | Petra Demková


A znovu sa ozvala pani Gluchová: "Je priam neskutočné, ako vedia Slováci zavrhnúť ešte aj veľkonočný vinš." To dožralo Emila Sidora, ktorý Šaligovej fanúšičke vysvetlil, že "Slováci nezavrhujú veľkonočný vinš, len zavrhujú toho farizeja". "Keby bol normálny, zalezie do kúta a neprovokuje. Nikto nie je na neho zvedavý," dodal príkro.
Neznajboh neveriaci, kto je na teba zvedavý?

Pridal sa k nemu aj Jaroslav Marťák: "Presne. Neznajboh a neveriaci želá niečo, o čom nemá ani poňatia." Nesúhlasí však Michal Socha: "Ako viete, že nikto nie je zvedavý? Robili ste prieskum? Ja napríklad som. Je veľa politikov, ktorí si zaslúžia nadávky, ale pán Šeliga medzi nich nepatrí."

Pajác Pročko v nedeľu odhalí zásadnú novinu, čo vyrieši všetky problémy Slovákov: Prečo sa neholím?
03 | 04 | 2021 | editor01hd


Ladislav Kazán podpredsedovi parlamentu Šeligovi zase odkázal, že nemá ľuďom priať peknú Veľkú noc, ale niečo pre nich urobiť. "Od politikov čakáme konkrétnu prácu aj počas sviatkov," namietal. Leo mu pritakal, že "presne tak".
Ešte si mu mala vajcia vymaľovať

"Jurko aj tebe požehnaný Veľký piatok, nech každý správny politik vo vláde namiesto sebareflexie prejaví slová lásky a odpustenie, a nie rekonštrukcie," napísala veľavravne Nick Nikuš Pompová.

Katarína Ondrašová len stroho Šeligovi poďakovala a odkázala, že "prajem podobne". A hneď si to vyžrala. "Ešte si mu mala vajcia vyfarbiť," reagovala Mária Hirschi.

A všetko zaklincoval poriadne napajedený Vojto Bela: "Žite si podľa svojich cirkevných 2 000 rokov starých dogiem, ale nevnucujte ich iným/normálnym."  "Už by vás mali ľudia vyhnať a vyšľahať z tej parlamentnej búdy. To by bolo jediné ,čo nám na Slovensku chýba. A nevyhovárať sa na epidémiu. Konečne sa podriaďte hlasu ľudu. Nikto vás tu nechce," pridal sa k nemu rovnako nazlostený Ľubo Melin.

S tou znôškou hlúposti, arogancie a nekompetentnosti, nemá Slovensko ani najmenšiu nádej
Pri vymenovaní novej vlády pod vedením Eduarda Hegera sme sa dozvedeli, že prezidentka Čaputová nevymenuje na post ministra sociálnych vecí a rodiny kandidáta Sme rodina Jozefa Hlinku. Čítať ďalej
03 | 04 | 2021 | Imrich Kovačič