Heger je premiérom dva dni aj s cestou a už klame ako Matovič: Vraj nesloboda je zodpovednosť!
03 | 04 | 2021 I editor01hd
Eduard Heger je premiérom dva dni aj s cestou a už klame ako jeho predchodca Igor Matovič. V statuse na Facebooku chce Slovákom nahovoriť, že nesloboda je zodpovednosť. A ešte im k tomu aj praje pokojnú Veľkú noc.
Hegerov veľkonočný dar namiesto kraslice

Heger v statuse oznamuje, že aj tohtoročná Veľká noc bude iná. Akoby to ľudia aj beztak nevedeli. "Bude iná pre všetkých, veriacich i neveriacich. Všetci sa vzdávame istého komfortu, všetci sa vzdávame tých krásnych chvíľ, ktoré inak Veľká noc prináša. Vzdávame sa ich však kvôli sebe navzájom. Lebo tým pomôžeme celému Slovensku," píše premiér.

A tvrdí, že toto "je tým najväčším darom, ktorý dnes môžeme rozdať". Potom vymenúva, že zodpovednosť znamená nosiť rúško alebo respirátor. Ale pozor! Musíte mať prekryté ústa aj nos zároveň, zdôrazňuje Heger. Matovičov nástupca ľuďom na Veľkú noc odkazuje, že majú ostať zavretí doma s ľuďmi z jednej domácnosti. V žiadnom prípade nesmú navštevovať iných blízkych.

Europoslanec Radačovský je predsedom strany Patriot. Aký je však jeho vzťah k slobode a rúškam?
03 | 04 | 2021 | Aneta Leitmanová


"So svojimi rodinami mimo svojej domácnosti a známymi komunikovať virtuálne a odložiť osobné návštevy na čas, keď to už situácia dovolí. Verím, že vaša zodpovednosť a obeta nás k tomu rýchlo privedú. Aj preto si dovolím povedať, že stoja za to," hlása Heger. A po tom všetko ľuďom praje pokojnú Veľkú noc.



Matovičov režim rozdeľuje ľudí aj na Veľkú noc. Pod Šeligovým statusom sa pohádali do krvi!
03 | 04 | 2021 | editor01hd

Počuli sme slovo Pánovo!

"Amen! Počuli sme slovo Božie, počuli sme slovo Pánovo!" napísal ironicky pod premiérov status notoricky známy youtuber Martin Daňo. Svedkovia Matovičovi ho následne zasypali spŕškou nadávok, výčitiek a urážok.

Už sa na to zrejme nemohol pozerať istý Ján Mick. A od pľúc všetkým odkázal: "Vám tu všetkým ale riadne j*b* v tých hlavičkách! Normálne už začínam chápať, ako takí idioti ako je Heger, Matovič a spol. mohli vyhrať voľby. Toto je sekta idiotov!" A, samozrejme, nasledovala ďalšia slovná prestrelka, ktorú však s ohľadom na dobré mravy nemôžeme za žiadnych okolností citovať.
Slovo voliča namiesto záveru

"Neverím vašim kvetnatým rečiam. Ste z jedného košiara, neverím ani tomu, že pre vás bude iná. Vy si žijete ako keby nič nebolo a určite nebudete trčať v okrese. Vidno aj na foto z parlamentu, keď sa robia selfie, že mimo kamier nenosíte respirátory. Vy si žijete bežný život a tvárite sa, že vám ide o zdravie ľudí. Houby! Jediné, o čo vám ide, sú vaše nechutné záujmy," zaklincovala Jana Hrubá.


Rakúsko plánuje uvoľňovať protipandemické opatrenia
Rakúsky kancelár Sebastian Kurz v sobotňajšom veľkonočnom videoposolstve prisľúbil, že v máji dôjde v krajine k otvoreniu športových a kultúrnych zariadení, gastronomických prevádzok, ako aj k uvoľneniu obmedzení v oblasti cestovného ruchu.... Čítať ďalej
03 | 04 | 2021 | Imrich Kovačič / TASR