Bývalá milionárka Nora Mojsejová spomína na väzbu: Tri noci som bola v diere!
03 | 04 | 2021 I Tibor Sipos

Bývalá hviezda reality show Nora Kabrhelová (62) nedávno zaspomínala na trpké chvíle, ktoré strávila vo väzbe v roku 2013. Až štyri z trinástich mesiacov bola v kolúznej väzbe. Sú v nej najprísnejšie a najhoršie podmienky, píše portál Blesk.



Žiadna teplá voda

Bývalá podnikateľka Nora Kabrhelová (predtým Mojsejová) nedávno zverejnila video, v ktorom sa vyjadrila k tlačovej konferencii bývalého ministra vnútra Roberta Kaliňáka (Smer-SD). Vyčítal na nej orgánom činným v trestnom konaní spôsob vedenia prípadu aj samotnú argumentáciu obvinenia založenú na výpovedi kajúcnikov v kauze Judáš. Povedal, že v prípade obvinenia a zadržania zosnulého bývalého policajného prezidenta Milana Lučanského je toľko porušení zákona, že boli prekročené všetky hranice demokratického právneho štátu. Lučanskému  boli podľa politika odopreté práva na adekvátne právne zastúpenie či styk s rodinou.

"V utorok ma vzali do väzby, v piatok som sa dostala pred sudcu. Tri noci som bola v diere dierovej. Žiadna teplá voda. Môžeš sa napiť, ale žiadne umývanie. Tri noci! A som žena!" Rozčuľuje sa Nora.


Máš šťastie, že máš lóve

Zareagovala aj na zverejnený status na profile na sociálnej sieti ďalšieho exprezidenta polície vo väzbe - Tibora Gašpara. Vyjadril sa tam jeho syn, ktorý spravuje otcove stránky. "Sťažuje sa, že otec môže ísť do bufetu len raz týždenne. No áno, ale to nie je interhotel! To je jednoducho basa. Máš šťastie, že môžeš ísť raz týždenne do bufetu a že máš lóve (peniaze - pozn. red.) Lebo sú aj takí, ktorí ich nemajú!" reaguje podnikateľka.
Také sú pravidlá

Nora opísala, že v cele bola s matkou troch detí, ktorú pre dva kartóny pašovaných cigariet väznili desať mesiacov. "Keď odchádzala, bola na piatich tabletách denne. Mala som čo robiť, aby som ju, chuderku, dala dokopy. Ona nebola ponížená?" hnevá sa.

Dodala, že pre každého uväzneného je basa obrovským ponížením, nielen pre tých, ktorých zadržali pri nedávnych policajných raziách. Dva mesiace od zadržania vraj nemohla telefonovať s príbuznými, návštevu mohla prijať až po dvoch mesiacoch: "Takéto sú tam pravidlá!" Vysvetlila niekdajšia milionárka.

Vychudnutá Nora Mojsejová má novú záľubu: Ponúka ľuďom prácu "naoko" a strieľa si z nich!
Všetko nasvedčuje tomu, že bývalá podnikateľka Nora Mojsejová (62), ktorá si za miliónové podvody odsedela niekoľko mesiacov vo väzbe, sa opäť snaží dostať na scénu, píše portál Blesk. Čítať ďalej
10 | 12 | 2020 | Timotej Dudka