Tragédia v Nitre: Pacient vyskočil z nemocničného balkóna. Zachrániť ho už nedokázali
02 | 04 | 2021 I Jozef Uhlárik

V nemocnici v Nitre sa hneď prvý aprílový deň stala tragédia. Pacient, ktorý bol dva dni po operácii nohy, vyskočil z balkóna na štvrtom poschodí.


zatiaľ sa nepodarilo zistiť, čo predchádzalo tragédii pod Zoborom, no 78-ročného muža dva dni pred jeho činom pre problémy s nohou operovali. Mal mať však aj inú vážnu diagnózu, pre ktorú sa možno rozhodol pre zúfalý čin, informuje portál mynitra.sme.sk.

Starší pacient vyskočil z balkóna na štvrtom poschodí chirurgického pavilónu vo štvrtok podvečer. Po páde sa ťažko zranil a lekári ešte niekoľko desiatok minút bojovali o jeho život, no márne. Zraneniam napokon podľahol. Smrť muža potvrdila aj nemocnica. Polícia na mieste prípad zadokumentovala. Prípad skoku pacienta z okna je v štádiu vyšetrovania. Operácia jeho nohy údajne dopadla dobre a pacient nejavil ani žiadne psychické problémy.

Rodinná tragédia: Na koronavírus v krátkom čase podľahli zdravotná sestra aj jej manžel
Neuveriteľne smutný príbeh sa stal rodine Čenščákovej, kde krátko po smrti Františka na koronavírus teraz rovnakej chorobe podľahla aj jeho manželka Anna, zdravotná sestra. Čítať ďalej
22 | 02 | 2021 | Jozef Uhlárik