Peter Weis: „Počty prípadov vraj klesajú kvôli vakcinácii. Toto stanovisko je však evidentnou dezinformáciou.“
02 | 04 | 2021 I Robert Bačinský

Právna kancelária Weis & Partners upozorňuje, že tvrdenie o klesajúcich číslach súvisia s mRNA vakcínami, rúškami, lockdown opatreniami alebo sociálnym odstupom je dezinformácia. Pozitívne prípady COVID-19 budú podľa Weisa klesať aj naďalej. Preto, že sa 20. januára zmenila metodika k „testom“ RT-PCR. Jednoducho prípady sa od januára počítajú inak. 


Známa advokátska kancelária Weis & Partners už v minulosti priniesla užitočné právne rady v boji proti nezákonnej Covid šikane. Tentokrát sa pozrela na to, čo je príčinou prudkého celosvetového poklesu infikovaných. Petra Weisa zrejme nenechali chladným tvrdenia našich troch odborníkov Jarčušku, Mikasa a Krčméryho. Tí naďalej zastávajú názor, že čísla síce mierne klesajú, ale ani zďaleka to nie je také dobré, ako sa zdá.

Koaličná poslankyňa Hatráková nepodporila núdzový stav: Jeho opakované vyhlasovanie nie je cesta
Katarína Chrenová Hatráková (KU), ktorá sa dostala do parlamentu na kandidátke OĽaNO, pravidelne kritizuje pomery v koalícii. Už druhýkrát nepodporila predĺženie núdzového stavu. Tvrdí, že štát má už teraz nástroje na reguláciu a riešenie... Čítať ďalej
02 | 04 | 2021 | Petra Demková

Čísla klesajú. Prečo?

Z jednoduchého dôvodu, ktorý nám akosi zabudli oznámiť. Ako informuje advokátska kancelária, došlo totiž k zmene metodiky k „testom“ RT-PCR, ktoré vlastne ani nie sú testami na zistenie infekčnosti pri diagnóze covid-19. „Myslíme si, že nastal čas, aby sme zverejnili dáta, ktoré sú pre USA voľne dostupné a pomerne jasne ukazujú, čo sa po 20. januári vlastne udialo a či naša predikcia o rapídnom poklese prípadov len na základe iného nastavenia parametrov RT-qPCR „testov“ bola správna,“ hovorí Peter Weis.

Po kritike americkej odbornej verejnosti WHO zmenila svoj názor na nastavenie výšky Ct. Napr. Dr. Juliet Morrison tvrdila, že čokoľvek nad 35 je príliš senzitívne a Dr. Michael Mina, harvardský epidemiológ, tvrdil, že až 90 percent pozitívnych testov pri Ct 40 bolo pri Ct 30 negatívnych. A nakoniec aj najznámejšia osoba americkej kovidovej scény, Dr. Anthony Fauci, tvrdil, že čokoľvek nad Ct 36 je falošne pozitívny výsledok a ide len o mŕtve nukleotidy.

Weis ďalej informuje, že ruka v ruke s týmto tvrdením ide aj štúdia zverejnená v British Medical Journal minulý rok v decembri. Zistilo sa, že 58 percent pozitívnych testov na University of Birmingham bolo falošne pozitívnych. Vo Veľkej Británii sa používali prahové hodnoty cyklu až 45 (podobne ako v SR, písomný dôkaz má Weis v kancelárii). Spojené štáty vykazovali v priemere viac ako 200 000 nových denných prípadov COVID-19 od polovice novembra, do 20. januára.

Poľský lekár, ktorý sa vysmieval z odporcov vakcín, zomrel 19 dní po zaočkovaní vakcínou Pfizer
Poľský lekár, ktorý sa vysmieval z odporcov vakcín, zomrel niekoľko dní po podaní druhej dávky od spoločnosti Pfizer/BionTech. A vy, všetci odporcovia vakcín a spochybňovači Covidu, pokiaľ by ste sa chceli skontaktovať s Billom Gatesom, môžete tak... Čítať ďalej
31 | 03 | 2021 | Robert Bačinský


„V USA mali najvyšší pozitívny súčet COVID-19 prípadov za jeden deň 8. januára – 315.179. Toto číslo odrazu prudko kleslo na 185.963 práve 20. januára. V deň inaugurácie J. Bidena a zároveň v deň, kedy WHO zmenila svoje pokyny pre PCR. Pozitívne prípady COVID-19 od zverejnenia nových pokynov WHO dramaticky poklesli,“ upozorňuje Peter Weis.
Pripisovať úspech vakcíne je lož

Počty prípadov vraj klesajú kvôli vakcinácii. Toto tvrdenie je však podľa advokáta evidentnou dezinformáciou. Svoje tvrdenie opiera o názory troch najzainteresovanejších. Generálneho riaditeľa spoločnosti Pfizer Albert Bourla, hlavného lekára spoločnosti Moderna Tal Zaks a Dr. Fauciho. Títo tvrdia, že „mRNA vakcíny nemajú vplyv na šírenie COVID-19. V recenzovanom manuskripte z októbra 2020 je uvedené, že metódy štatistického výpočtu CDC výrazne zvýšili pozitívne čísla COVID-19. Pozitívne prípady COVID-19 budú aj naďalej klesať, pretože sa 20. januára zmenili testovacie pokyny. Nemá to nič spoločné s mRNA vakcínami, rúškami, lockdown opatreniami alebo sociálnym odstupom,“ uvádza informácie na pravú mieru P. Weis.

Matematik Kollár: „Aby sme už dopekla nemuseli toľko zbytočne všetci klamať, že robíme niečo iné ako robíme“
„Myslel som, že uvažujeme o čiastočnom sprísnení, keď je tá príležitosť. Aby sme napríklad mohli čo najskôr v zlepšenej situácii otvoriť takmer všetky základné a stredné školy, aby sme mohli otvoriť služby, ktoré už nevyhnutne potrebujeme a ktoré... Čítať ďalej
01 | 04 | 2021 | Robert Bačinský