Mainstreamoví ideologisti už spievajú propagandistickú ódu na Hegera: Zmierlivý, príjemný, priateľský
02 | 04 | 2021 I Imrich Kovačič
Gabriela Kajtárová je politická redaktorka TV Markíza. Verejnosť od nej očakáva odstup, nezávislosť a kritické myslenie. V rozhovore pre 1.pluska.sk však zaspievala propagandistickú ódu na premiéra Eduarda Hegera. Nestrannosť od mainsteramu nečakajte.

Kajtárová v rozhovore povedala, že síce nechce premiéra Hegera vychvaľovať, no presne to urobila. Napríklad o ňom povedala, že je to nekonfliktný a príjemný človek. V rozpore s tým sú však jeho vystúpenia vo víkendových televíznych diskusných reláciách.
Náš zmierlivý Edo

„Eduard Heger, alebo teda Edo, ako ho všetci familiárne volajú, je veľmi zmierlivý človek. Tým, ako je príjemný, a to ho nechcem nejako vychvaľovať, ale hodnotím ho tak, ako ho hodnotia aj iní, že nevytvára konflikty, vie si sadnúť s ľuďmi a porozprávať sa s nimi aj neformálne. Vie počúvať. Môže byť ten zmierlivý prvok v politike. Je to človek bez káuz, z paneláka v Dúbravke. Má štyri deti, je aktívny v kresťanskom spoločenstve," uviedla Kajtárová.

SMER-SD odhalil nového ministra zdravotníctva Lengvarského, ako popierača korony
Smer zverejnil rok starý list generála Zmeka vojakom, v ktorom mal nový minister zdravotníctva Lengvarský zľahčovať ochorenie covid-19 Čítať ďalej
02 | 04 | 2021 | Gabriel Matta

Vraj normálni a bežní ľudia z OĽANO

Podľa redaktorky najsledovanejšej slovenskej televízie sa za OĽANO do parlamentu dostali "normálni, bežní ľudia, čo je aj prípad Hegera". Kajtárová neuviedla, koho ďalšieho z Matovičovej strany považuje za normálneho, bežného človeka. Rečnícky najaktívnejší poslanec klubu OĽANO je napríklad Jozef Pročko. Verejnosť zaujala výstredným správaním aj Romana Tabák a ďalší.
Heger: Ako sa máte, Gabika?

Redaktorka Kajtárová na jednej strane uviedla, že Heger používa pri komunikácii s médiami množstvo fráz, no vzápätí v rozhovore pre Plusku oceňuje, že "je dobré, že na zmene začal pán Heger v poslednom čase pracovať".

Slovensko otvára oči a vidí, čo Matovič so Sulíkom priniesli. Chaos, chudobu a smrť
Prvým aprílovým dňom nastúpila na svoje miesta „nová“ vláda. Koalícii však v prieskumoch klesajú percentá, čo teší aj podpredsedu Smeru-SD Ľuboša Blahu. Ten jej v statuse, ako obvykle, „vykričal“ všetky jej neduhy. Čítať ďalej
02 | 04 | 2021 | Jozef Uhlárik


Politická reportérka Markízy dokonca prezradila, že má s Hegerom dôverný vzťah, premiér ju oslovuje počas rozhovorov v parlamente krstným menom.

„Je to otvorený človek, ktorý sa nevyhýba novinárom, občas sa pri nás zastaví na neformálne debaty. Absolvovala som s ním desiatky takýchto stretnutí. Keď sa vypnú kamery,  je vždy ochotný sa pristaviť a opýtať sa, Gabika, ako sa máte?" vyznala sa v rozhovore Kajtárová.

Matematik Kollár: „Aby sme už dopekla nemuseli toľko zbytočne všetci klamať, že robíme niečo iné ako robíme“
„Myslel som, že uvažujeme o čiastočnom sprísnení, keď je tá príležitosť. Aby sme napríklad mohli čo najskôr v zlepšenej situácii otvoriť takmer všetky základné a stredné školy, aby sme mohli otvoriť služby, ktoré už nevyhnutne potrebujeme a ktoré... Čítať ďalej
01 | 04 | 2021 | Robert Bačinský