Ak by prezidentka nevymenovala Matoviča ministrom, padla by vláda! Tvrdí Belousovová
02 | 04 | 2021 I Jozef Uhlárik

Prvoaprílové vymenovanie „novej“ vlády prezidentkou stále rezonuje našou spoločnosťou. Najnovšie sa k nemu vyjadruje v statuse aj expolitička Anna Belousovová. Tvrdí, že ak by prezidentka nevymenovala Matoviča za ministra financií, boli by predčasné voľby.


Belousovová okrem iného konštatuje, že Zuzana Čaputová vymenovala vládu nekompetentných diletantov vediac, akú pohromu to prinesie. Expolitička tvrdí aj to, že hoci táto vláda Slovákom vôbec nevyhovuje, niekomu je predsa len po vôli.



Staronová vláda je zodpovedná za smrť tisícok nevinných ľudí

Belousovová hneď na úvod statusu upriamuje pozornosť na slová prezidentky, prečo vymenovala Matoviča za ministra financií: „Vnímala som ju nie ako odbornú, ale ako politickú nomináciu a ako súčasť politickej reality. V tom zmysle, že ak by som ho odmietla vymenovať, celá koaličná dohoda by padla,“ povedala Čaputová pri vymenovávaní „novej“ vlády.

„Toto je priznanie prezidentky k tomu, že mala v rukách nástroj na pád vlády! Ak by odmietla Matoviča ako ministra, padli by dohody, padla by vláda a boli by predčasné voľby!“ píše Anna Belousovová.

Dodáva, že pani prezidentka veľmi dobre vie, že až 80 percent ľudí na Slovensku si želá predčasné voľby. Veľmi dobre tiež vie, že staronová vláda je zodpovedná za smrť tisícok nevinných ľudí.


Prezidentka odovzdala moc diletantom

„Vie, že je to vláda nekompetentných diletantov, v ktorej sú ľudia s pochybnou morálkou a vzdelaním, že jednoducho nie sú pripravení ani schopní riadiť štát. Napriek tomu ich znovu dostala k moci. Doslova im moc nad krajinou odovzdala vediac akú pohromu to prinesie,“ upozorňuje Čaputovú expolitička s odkazom pre ľudí: „Vždy, keď budete cítiť na sebe, na svojich životoch a životoch svojich blízkych konkrétne dopady tejto vlády, spomeňte si, že ich stvorila táto pani z prezidentského paláca.“

Slovákom podľa Belousovovej táto vláda nevyhovuje, no „pani Čaputová veľmi dobre vie, komu vyhovuje“. A preto sa, tvrdí Belousovová, rozhodovala nie ako prezident zvrchovaného štátu, ale ako miestodržiteľ či guvernér nejakej kolónie.

„Zločinci patria do basy, nie na úrad vlády!“ rozhorčene tvrdí Anna Belousovová
Vládna kríza sa síce včerajškom zrejme skončila, no pre Annu Belousovovú boj za pravdu nie. Expolitička totiž podala trestné oznámenie za tisícky mŕtvych, ktorých má táto vláda na svedomí. V statuse na sociálnej sieti sa preto rozhorčuje, že tí,... Čítať ďalej
29 | 03 | 2021 | Jozef Uhlárik