Robí si z nás Matovič žarty? Jeho prvá cesta viedla na finančnú správu. Chce zefektívniť boj proti daňovým podvodom
01 | 04 | 2021 I Petra Demková

Finančná správa SR sa na svojej facebookovej stránke hrdí novým príspevkom. Tešia sa, že nový minister financií, Igor Matovič, ich hneď po svojom uvedení do funkcie poctil návštevou. Téma? Zefektívnenie boja proti daňovým podvodom.


„Nový minister u nás,“ nazvala Finančná správa svoj príspevok na sociálnej sieti. „Len štyri hodiny po vymenovaní novej vlády došiel na finančnú správu nový podpredseda vlády a minister financií Igor Matovič na pracovné rokovanie s prezidentom finančnej správy Jiřím Žežulkom,“ napísali.

Príspevok pokračuje: „Téma? Ako zlepšiť dobrovoľné plnenie daňových povinností a ako zefektívniť boj proti daňovým podvodom,“ hrdo oznámila stránka Finančnej správy občanom.

Čo dodať? Hádam len – že blahoželáme. Vzhľadom na minulosť Igora Matoviča veríme, že bude vedieť s odhaľovaním podvodov poradiť. Vraj sa vyzná.

http://www.hlavnydennik.sk/2021/04/01/je-matovic-len-diktator-a-danovy-podvodnik-ktory-zatajuje-trestnu-cinnost-inych-alebo-je-aj-zlodej-napadov-a-vobec-nekope-za-obycajnych-ludi/