Polícia začala s intenzívnymi kontrolami na cestách, vodiči sa môžu zdržať
01 | 04 | 2021 I tasr

Policajti začali s intenzívnymi kontrolami dodržiavania protipandemických opatrení na cestách. Informujú o tom na sociálnej sieti. Stellacentrum upozorňuje, že v dôsledku kontrol by mali vodiči na území Slovenska počítať so zdržaniami.


Vodiči hlavného mesta si počkajú minimálne 90 minút na diaľnici D1 smerom z Bratislavy. Kolóna sa tvorí aj na Ulici Svornosti v smere von z mesta, kde je hlásené zdržanie do 25 minút. Na výjazde z Bratislavy smerom do Ivanky pri Dunaji stratia vodiči podľa Zelenej vlny RTVS okolo 45 minút.

Policajti informujú na sociálnej sieti aj o kontrolách v Trnavskom kraji, konkrétne v Šamoríne.

Počas veľkonočných sviatkov v termíne od 1. do 5. apríla polícia zintenzívni kontroly zamerané na dodržiavanie opatrení prijatých pre pandémiu nového koronavírusu. Na hraniciach bude nepretržite kontrolovať všetkých prichádzajúcich. Policajti i vojaci budú nasadení aj na hranice okresov. Zároveň bude polícia realizovať dopravné kontroly.

Mail údajnej dcéry poslanca bude mať dohru na súde. Lukáč vraj žiaden mimomanželský pomer nemá
Mail údajnej dcéry jedného z poslancov za stranu Sme rodina pobúril verejnosť. Pisateľka v ňom prosila členov strany o pomoc pri vyriešení domácich problémov a osočila jednu z poslankýň, že má pomer s jej otcom, Jozefom Lukáčom. Dnes to má dohru.... Čítať ďalej
01 | 04 | 2021 | Diana Zaťková