Flek pre Miku. Stáva sa generálnym riaditeľom novej agentúry Slovakia Travel, prezradil Doležal
01 | 04 | 2021 I Timotej Dudka

Nové správy od ministra dopravy a výstavby SR Andreja Doležala. Ten uviedol, že niekdajší šéf TV Markíza Václav Mika sa stal generálnym riaditeľom novej agentúry podporujúcej cestovný ruch Slovakia Travel, informuje Nový Čas.


Nová slovenská agentúra vznikla iba dnes (1.4). "Máme ambíciu do jedného mesiaca, 1. mája, prevziať úplnú funkcionalitu toho, čo sa dnes robí na ministerstve, to znamená sekcia cestovného ruchu, aby sme od tohto dátumu mohli formálne, ale aj vecne pôsobiť v cestovnom ruchu," prezradil Mika, ktorý pôsobil aj ako generálny riaditeľ RTVS či Rádia Expres.


Podľa Miku je teraz najdôležitejšie to, aby v cestovnom ruchu prežilo čo najviac subjektov. Medzi úlohy novo založenej agentúry Slovakia Travel patrí marketing, podpora dôležitých projektov doma a v zahraničí či komunikácia. Mika tiež zdôraznil, že Slovensko bolo doteraz jediným štátom v Európe, ktorý agentúrou ako Slovakia Travel nedisponoval.

Nového riaditeľa Slovakia Travelu predstavil minister dopravy a výstavby SR Andrej Doležal. "Je to skúsený manažér, aj som vôbec rád, že prijal tú ponuku," uviedol.

Prípravu obnovy agentúry pre cestovný ruch bude viesť V. Mika, vybral si ho minister dopravy
Pripravovaná organizácia má nadviazať na bývalú Slovenskú agentúru pre cestovný ruch (SACR). Čítať ďalej
08 | 07 | 2020 | SITA