Becík: Jediná cesta, ako sa zbaviť tohto marazmu, ktorý u nás je, sú predčasné voľby (VIDEO)
01 | 04 | 2021 I Jozef Uhlárik

Prezidentka vymenovala „novú“ vládu dnes, na Deň bláznov. Symbolické sa to pri jej zložení zdá aj starostovi Dvorov nad Žitavou Branislavovi Becíkovi, ktorý svoj názor na ňu vyjadril vo videu na sociálnej sieti.


Minulá vláda bola medzi ľudom veľmi nepopulárna a väčšina Slovákov si želala predčasné voľby. Nestalo sa. Miesto toho sa vymenili iba stoličky medzi Igorom Matovičom a Eduardom Hegerom. To, že všetko teda zostane prakticky „po starom“ prekáža aj Branislavovi Becíkovi, ktorý sa predchádzajúcej vláde nie raz vzoprel. „Náš pán farár mi raz povedal: „Z narcisa tulipán neurobíš“. A takto to vnímam aj ja pri našej novej a pritom nezmenenej vláde,“ napísal Becík, podľa ktorého každý rozumný človek vie, že tento marazmus nemôže dlho vydržať, vo svojom krátkom statuse pri videu.
Táto „nová“ vláda sa hrá na niečo zbrusu nové, no je to rovnaká „starina“

„V uplynulých dňoch sa na našej politickej scéne udiali veci, pri ktorých zostával zdravý rozum. Nad ktorými väčšina z nás len krútila hlavou. Po týchto výkonoch starej vlády, ktorá sa dnes hrá na niečo zbrusu nové, a akože bez minulosti a obrovských prešľapov a škandálov, som sa dnes rozhodol podpísať referendum o predčasných voľbách,“ priznáva tak trochu nečakane hneď v úvode videa Becík, podľa ktorého stále obnovujúci núdzový stav, pri ktorom nemôžeme slobodne vyjadriť čo si o súčasnej vláde a ich riadení štátu myslíme, je to dnes jediná cesta ako ukončiť tento marazmus.

„Ak sa mám pozrieť na svoje deti, a celkovo na naše budúce generácie, tak som proti tomu, aby nám vládli ľudia, ktorým chýba sebareflexia a zdravý rozum. Ktorí nás permanentne zavádzali, klamali a dokonca nie sú ani úprimní k sebe, keďže vyjadrenia z predošlého dňa na druhý deň už neplatia. A to všetko len za účelom udržania sa pri koryte a pri moci,“ konštatuje starosta Dvorov nad Žitavou.

Mesačné frašky okolo krízy prišli podľa Becíka vláde maximálne vhod, lebo pri nich dochádzalo minimálne k odvráteniu pozornosti na tie tisíce zomretých ľudí na Slovensku.

„Či za tým bolo aj niečo iné, to čas ukáže. Mesiac cirkusu, ktorý by si nemohol dovoliť ani jeden z nás, naši vládni predstavitelia dnes hrdo a choro prezentujú ako štátnické gesto. Gesto by bolo, keby ste sa všetci do jedného vzdali platov za toto vaše ničnerobenie v prospech napríklad detských domovov alebo domovov dôchodcov,“ odkazuje vláde Becík.

Becík: Neveríme vám už, páni „nadľudia“! Je to pľuvanec do tváre a výsmech nám obyčajným ľuďom
Politická rošáda v priamom prenose. Tak nazval svoj status na sociálnej sieti starosta Dvorov nad Žitavou Branislav Becík, ktorý sa nádejal, že predsa len dôjde k predčasným voľbám. Čítať ďalej
29 | 03 | 2021

Namiesto oddychu sa Becík sviatky zameria na zber podpisov na referendum

„Po roku sa opäť dostávame len k vláde neodborníkov, preto ja osobne žiadne zázraky smerom k zlepšeniu životnej úrovne na Slovensku neočakávam. A bude len otázkou času, kedy budú svoju neschopnosť a amaterizmus zakrývať hádkami, škriepkami a odkazovaním si. Bodaj by som sa mýlil, ale keď je niekto psychicky chorý, to zo dňa na deň nezmeníte,“ konštatuje s polohnevom starosta obce neďaleko Nových Zámkov, ktorého otec bol ako počas vlády Roberta Fica ministrom pôdohospodárstva ako nominant HZDS. Branislav Becík priznáva, že počas sviatkov si chcel oddýchnuť od politiky, no nestane sa tak,



„Rozhodol som sa, že tento čas využijem na zber podpisov za vypísanie referenda o predčasných voľbách. Nechcem premrhať ani jeden deň, ani jednu minútu na to, aby som nespravil niečo užitočné pre našich obyvateľov, pre naše deti, teda pre naše budúce Slovensko,“ hovorí vo videu.

A dodáva, že ak to rovnako cíti ktokoľvek, môže mu poslať vyplnený a daným človekom podpísaný referendový hárok, a on to posunie ďalej. „Aby sme tu už nikdy nemali vladárov, ktorí tlačia našu krajinu a jej obyvateľov na kolená. Ktorým je totálne ľahostajný ľudský život len kvôli sebeckosti, uznaniu a rešpektu. To ale vy, milí páni, už márne hľadáte v tomto národe,“ končí svoje video Becík a zároveň praje všetkým Slovákom krásne sviatky, všetko dobré a aby ich ľudia prežili v zdraví.

Becík: Pán Matovič, máme toho už dosť! Na Slovensku sa nežilo nikdy tak zle, ako počas vášho vládnutia (VIDEO)
Premiér Igor Matovič je pre starostu Dvorov nad Žitavou Branislava Becíka ako červené súkno pre býka. Svoj hnev nad všetkým okolo predsedu vlády neskrýva ani v ostrom videu, ktoré zverejnil na sociálnej sieti. Čítať ďalej
27 | 03 | 2021 | Jozef Uhlárik