Manželka budúceho premiéra Hegerová: "Moje očakávania sú nastavené úplne nízko"
30 | 03 | 2021 I Timotej Dudka

Manželka budúceho premiéra Lucia Hegerová v rozhovore pre Nový Čas prezradila rôzne zaujímavosti. Ako Eduard Heger udržiava rodinné vzťahy alebo ako sa Lucia dozvedela, že jej manžel bude premiérom SR?


Lucia Hegerová netají strach o svojho manžela. Uvedomuje si, že byť premiérom znamená, že nie každý vás má v láske. "No zároveň ku mne prenikajú také obavy, že čo bude. Aj ľudia na internete, aj vôbec v dnešnej dobe sú na mnoho vecí nahnevaní a potrebujú to niekomu zosobniť. Predpokladám, že to najčastejšie zosobňujú vláde a konkrétne premiérovi," prezradila.

Zaujímavosťou je, že pracovnú novinku sa nedozvedela od svojho manžela. "Nedozvedela som sa to od neho, ale z Facebooku. Pripravovali sme sa však na to mentálne dlhšie, keďže predtým kolovali rôzne šumy. Nebol to teda pre mňa šok, ale odohrávali sa vo mne zmiešané pocity," uviedla Hegerová s tým, že si je vedomá straty súkromia nastávajúceho premiéra.

Paradoxná rošáda na Slovensku, komentuje Der Standard (Gerald Schubert)
Komentár Gerald Schubert (Der Standard) Čítať ďalej
30 | 03 | 2021 | Ingrid Vrabcová


"Rodinný život sa zmení v tom, že manžel bude ešte viac na očiach ako doteraz. Predpokladám, že bude mať oveľa menej voľna aj z toho mála, ktoré doteraz mal. Určite sa zmení, že ho budeme vídať menej," uvedomuje si Lucia.

Tá je však pripravená na to, že Heger bude zamestnaný takmer nonstop. "Momentálne som nastavená rešpektovať jeho pracovné povinnosti také, aké budú. Nemám očakávania v nejakej pravidelnosti, lebo aj za posledný rok som si všimla, že očakávať v tak vysokej funkcii, nejakú pravidelnosť je úplne nereálne. Moje očakávania sú nastavené úplne nízko a uvidíme, čo doba prinesie," prezradila pre Nový Čas.

České médiá: Čaputová prijala budúceho premiéra Eduarda Hegera
Slovenská prezidentka Zuzana Čaputová prijala súčasného ministra financií Eduarda Heger (OĽaNO) za budúceho premiéra, píše portál Sputnik. Čítať ďalej
30 | 03 | 2021 | Marek Molnár