Eduarda Hegera označujú za "Matovičovu bábku": Čo na to budúci premiér?
30 | 03 | 2021 I Timotej Dudka

Ako šéf strany OĽaNO bude mať Igor Matovič na koaličnej rade väčšie slovo Eduard Heger, podľa Nového Času to uviedol sám nastávajúci premiér v relácii TV Markíza Na telo.


Heger tak reagoval na otázku, ako bude riešiť prípadné spory medzi Matovičom a lídrom SaS Richardom Sulíkom, ktorý sa vráti na svoju stoličku ministra hospodárstva, na zasadnutiach vlády, či prípadne svoje vlastné nezhody s predsedom OĽaNO.

Budúcemu premiérovi podľa jeho vlastných slov neprekáža prívlastok "Matovičova bábka", ktorý počúva v posledných dňoch z každej strany. „Budú tu teraz veľké pochybnosti, bude sa hovoriť o tom, či som alebo nie som bábka, úprimne, mňa toto neruší," uviedol. Matovič pritom na ministerstve financií, ktoré bude viesť, nie je žiadny nováčik. „Pracovali sme aj na reformách aj na pláne obnovy a podobne," uviedol Heger s tým, že svojmu predchodcovi na poste premiéra ako šéfovi rezortu financií plne dôveruje.

V čom by mal byť Heger iný ako Matovič? Slovenské celebrity v tom majú jasno!
Meno Eduarda Hegera je v posledných dňoch skloňované stále viac. Jeho cesta predsedu vlády sa iba začína. Portál Plus jeden deň sa pýtal známych osobností, čo by mal nový premiér urobiť ako a v čom by mal byť iný ako Igor Matovič. Niektoré odpovede... Čítať ďalej
30 | 03 | 2021 | Timotej Dudka