Karma je zdarma. Nazval ho hovnom a on mu ide šéfovať! Hups
29 | 03 | 2021 I Ivan Brožík

„Moju manželku si do huby neber, ty zbabelé psychopatické hovno,” napísal exporadca Andreja Kisku Rado Baťo pred niekoľkými týždňami v SMS správe premiérovi Igorovi Matovičovi. A ten súkromnú komunikáciu zverejnil. Iróniou je, že Matovič zrejme povedie ministerstvo financií. Práve to, kde pôsobí Rado Baťo.


Celé to spustila iniciatíva šéfky Štátneho ústavu pre kontrolu liečiv Zuzany Baťovej. Verejne sa ospravedlnila Európskej liekovej agentúre, skrátene EMA, za kritické slová Igora Matoviča. Ide o manželku Rada Baťa. Informuje o východiskovej situácii ereport.sk.

Beňová sa zapojila do psychotickej prestrelky Matoviča s Baťom: Na koho je strane?
Niekdajší novinár Radoslav Baťo, ktorý robil poradcu prezidentovi Kiskovi, si vymieňa prostredníctvom Facebooku názory s premiérom Igorom Matovičom. Na prestrelku zareagovala europoslankyňa Monika Beňová, píše Plus jeden deň. Čítať ďalej
10 | 03 | 2021 | Timotej Dudka

To bude spolupráca

Baťo v súčasnosti pracuje ako úradník na Útvare hodnoty za peniaze, ktorý spadá pod rezort financií.

Baťo zverejnil premiérove telefónne číslo na sociálnej sieti a dokonca na neho za zverejnenie komunikácie podal trestné oznámenie.

Ministerstvo ani OĽaNO zatiaľ neodpovedali na otázky ereport.sk, ako budú hasiť prípadný konflikt medzi touto podarenou dvojicou.
Múdri a hlúpi

Podľa politológa Radoslava Štefančíka, ktorému ereport.sk dal priestor, sú dva druhy politikov: Múdri a hlúpi.

Prví menovaní sa obklopia šikovnými ľuďmi, aby ukázali svoje schopnosti. A tak aj politik vyzerá múdro. Hlúpy politik sa obklopí ešte hlúpejšími ľuďmi, aby medzi nimi mohol vynikať.

„Problém je však v tom, že potom celý rezort môže vyzerať hlúpo,” podčiarkol odborník.
Hlúpych je veľa

„Hlúpych politikov nejdem menovať, lebo tých je na Slovensku mimoriadne veľa. Ak však ide o tento konkrétny prípad, Eduard Heger bol pravou rukou Igora Matoviča. Ak by sa Matovič chcel Rada Baťa zbaviť, urobil by to cez Hegera už dávno.

Ja však neviem posúdiť, či je Rado Baťo šikovný, podľa jeho vyjadrení adresovaných Igorovi Matovičovi je na mieste o tom pochybovať. Takže teraz neviem posúdiť, či budem môcť Matoviča zaradiť do prvej alebo do druhej skupiny,” dodal pre ereport.sk Štefančík.

(Medzititulky red. HD.)

Matovič verzus Baťo: Takto to vyzerá, keď sociopat narazí na rovnakého, aký je on sám
Igorovi Matovičovi sa nestáva v živote často, že by narazil na podobne patologickú osobnosť, akou je on sám. Včera sa to však stalo. Napriek tomu, že premiér išiel podľa svojho zvyčajného scenára - kopnúť, ujsť a ísť žalovať, výsledok je iný.... Čítať ďalej
10 | 03 | 2021 | Petra Demková