Becík: Neveríme vám už, páni „nadľudia“! Je to pľuvanec do tváre a výsmech nám obyčajným ľuďom

Politická rošáda v priamom prenose. Tak nazval svoj status na sociálnej sieti starosta Dvorov nad Žitavou Branislav Becík, ktorý sa nádejal, že predsa len dôjde k predčasným voľbám.


Včerajšie „udobrenie“ sa Igora Matoviča s koalíciu a jeho odchod z premiérskeho postu nevníma pozitívne ani Branislav Becík, ktorý viackrát vystúpil nielen proti samotnému Matovičovi, ale aj niektorým jeho ministrom.

„Všetci si poodpúšťali. Len či im odpustí aj tento národ, ktorého traumatizovali mesiac? Či im odpustia aj tie stovky príbuzných, ktoré medzi tým, čo si oni merali egá, prišli o svojich blízkych?“ pýta starosta Dvorov nad Žitavou.

„Neveríme vám už, páni nadľudia! Je to pľuvanec do tváre a výsmech nám, obyčajným ľuďom, len pre jeden cieľ - udržať sa pri korytách za každú cenu. Smutná a chorá realita. Toto si už naozaj žiada generačnú obmenu politikov,“ končí krátky status Branislav Becík.



Becík: Pán Matovič, máme toho už dosť! Na Slovensku sa nežilo nikdy tak zle, ako počas vášho vládnutia (VIDEO)
Premiér Igor Matovič je pre starostu Dvorov nad Žitavou Branislava Becíka ako červené súkno pre býka. Svoj hnev nad všetkým okolo predsedu vlády neskrýva ani v ostrom videu, ktoré zverejnil na sociálnej sieti. Čítať ďalej
27 | 03 | 2021 | Jozef Uhlárik