Salma Hayek vystavila svoje prednosti: Týmto telom získala pozornosť celej pláže! (FOTO)
28 | 03 | 2021 I Timotej Dudka

Pláže s čistým oceánom a koktail k tomu. Sen, o ktorom si budeme musieť ešte nejakú dobu nechať zdať. Zahraničné hviezdy však majú vo svojich krajinách iné pravidlá pre cestovanie a plne toho využívajú. Pozrite sa, v akých plavkách sa ukázala herečka Salma Hayek, píše portál Onlyu.cz.


Salma Hayek si vo svojich 54 rokoch zahrala už vo viac ako tridsiatich filmoch. Aktívne sa zúčastňuje charitatívnej činnosti proti násiliu na ženách a diskriminácii prisťahovalcov.



Krásne telo zaliate slnkom

Salmu môžete poznať z filmov Machri, Sexy Pistols alebo Frida. Svoje zvodné telo by rozhodne mohla ukazovať častejšie, pretože fanúšikovia boli z nedávneho príspevku nadšení. Hayek na svoj instagramový profil pridáva najrôznejšie príspevky, ale ten, ktorý postla pred nedávnom, je naozaj niečo! Na sociálne siete totiž pridala fotografiu, na ktorej sa ukázala v plavkách, v ktorých ukázala doslova všetko.



Salmine vnady vám budú doslova biť do očí. K príspevku dodala popis "zábavná nedeľa." Vyzerá to, že si naozaj užila nedeľu so všetkým. Kráska sa ukázala v módnych plavkách s hlbokým výstrihom gaštanovo-fialovej farby.
Pláž a zase len pláž

Možnosť pozrieť sa na herečkine krásne krivky nemáme prvýkrát. Svoj rozprávkový život zverejňuje na sociálnych sieťach veľmi často a často sa tiež ukazuje v plavkách. Koľko ich tak asi v šatníku skrýva?

Salma dodala, že po karanténe, ktorou si prešla, musela veľa cvičiť a schudnúť, aby si na seba mohla obliecť svoje obľúbené bikiny. Cestovanie zlepšuje náladu a herečka svojím cestovaním zlepšuje náladu nám. O také snímky by predsa nikto nechcel prísť.

Rovnako tak, ako miluje herečka cestovanie, miluje aj jedlo, ktoré je pre ňu skvelým pomocníkom k zlepšeniu nálady. Pre zahraničné magazín HELLO! povedala: "Som šťastná, kedykoľvek jem jedlo, ktoré pripravila moja rodina, pretože ma to privádza späť ku šťastným spomienkam."

Pri príležitosti Dňa rastlín 20. marca herečka s dcérou a manželom Francois-Henrim Pinaultom vysadili na záhrade paradajky, papriky, cesnak a bylinky. Salma sa tak môže vďaka bio produktom radovať zo života dvakrát toľko.

Prirodzená so šedinami vs. upravená: Salma Hayek sa nehanbí ukázať rozdiel! (FOTO)
O tom, že sa nebojí ukázať svoju prirodzenosť, Salma Hayek (53) fanúšikov presvedčila už niekoľkokrát. Často zdieľa fotky, na ktorých nie je učesaná či nalíčená, skrátka realitu všedných dní. A vypláca sa jej to! Na Instagrame ju sleduje už viac... Čítať ďalej
23 | 06 | 2020 | Timotej Dudka