Draxler: Matovič je dieťaťom Sulíkovcov. Dal im vyžrať ich vlastnú medicínu
28 | 03 | 2021 I Michal Filek

Bývalý minister školstva Juraj Draxler zverejnil status, v ktorom objasnil pôvod správania sa Igora Matoviča. A čo mu vyšlo? Že ho vychovali tí, ktorým dnes najviac vadí. Teda SaS. "Je iróniu, že sa tí dnes naňho sťažujú."




"Musím sa zastať Igora Matoviča," začal svoj status na facebooku Draxler. A ďalej vysvetľuje. "V tieto dni stále počujete niekoho zo SaS nariekať, ako všetko kazí Igor a ťažko sa s ním spolupracuje. Lenže Igor nerobí nič iné, len to, že ešte vyšperkoval všetku tu nezdvorilosť, deštruktívnosť a marketingovú povrchnosť, ktorú roky rozvíjala práve SaS."



Hulváti v parlamente

Exminister si spomenul na ich správanie v parlamente z čias, keď som bol vo funkcii. Namiesto slušnej oponentúry vraj pokrikovali. Ani nie tak, že by to bolo aspoň trefné a s nejakou dávkou satiry, ale doslova ako malé, rozmaznané deti.



"Vynikala Lucia Nicholsonová, tá na mňa počas rozpravy, kým hovorili iní ľudia, len tak pokrikovala úplne hocičo. Ak som si na notebook písal poznámky, tak vykrikovala, že "má tam počítač, aby mu posielali, že čo má povedať". Čo od niekoho na intelektuálnej úrovni Lucky znie naozaj bizarne. Alebo sa chvastala, opäť, tak, že kričala v pléne, kým sa menili rečníci, že má viac followerov na FB ako ja." Dodnes vraj nevie, ako vôbec reagovať na niečo takéto. Ale boli tam aj iní špecialisti.


Poliačik, Galko a iní

"Dnes už zabudnutý Martin Poliačik. Alebo Ľubomír Galko, ten bol aktívny dosť: keď niekto zverejnil, že som počas ukážkového tréningu v Dunajplavbe chvíľu zápasil aj s policajtom, ktorého si bulvár podával pre údajnú hrubosť pri zákroku, tak po mne tento človiečik kričal "s kým bude Draxler nabudúce zápasiť, s Černákom?". (Pre kontext: ten človek pritom bol len jeden z viacerých zápasíkov, čo tam boli, ja som ani len netušil, kto to je, a aj keby som tušil, bolo by mi to jedno, išlo len o podozrenie, ktoré vyšetrovala inšpekcia).

Nech mi niekto ukáže západný parlament, kde sa poslanci správajú ako banda veľmi zle vychovaných detí zo základnej školy."

A média vraj v tom išli s nimi. Úplne bez problémov šírili hocijaké klamstvá, ktoré hulváti zo SaS šírili.


Hlina: Nastal čas platiť za to, že premiérska strana je schránková firma. Nastal čas vytrieť si budajkou podlahu
Alojz Hlina v najnovšom statuse na facebooku veľmi kriticky zhodnotil súčasnú politickú realitu. Draho za to vraj zaplatíme. "Dovolili sme, že premiérska strana je schránková firma, ktorá ani tú schránku nemá označenú. Dovolili sme podvod... Čítať ďalej
28 | 03 | 2021 | Michal Filek

"Keď už spomínam Galka, ten deň pred tým, ako ma parlament išiel, práve na popud SaS, "odvolávať", vyhlásil, že sa práve zázračne našli peniaze, ktoré niekoľko týždňov predtým zmizli z jednej z organizácií pod ministerstvom. Darmo som vysvetľoval, že žiadne peniaze odtiaľ nezmizli, došlo k pokusu o podvod, ktorý bol okamžite prekazený a nič sa, našťastie, nestratilo. Médiá toto Galkovo klamstvo vo veľkom šírili."




Jendoducho, SaS, okrem toho že Igora priamo stvorila, tým že mu Sulík kedysi dal miesto na kandidátke, roky razila politiku klamstiev a zákernosti.


"Igor sa od nich učil a pridal k tomu ešte svoju hystériu, ktorá časti voličov imponovala. To je všetko. Rovnako, ako platí, že Igor je zlé dieťa kaviarne (v zásade prebral presne ich videnie sveta a móresy, len to ešte vyšpičkoval) tak platí aj to, že jeho DNA je z veľkej časti DNA sulíkovcov. Ak sa tí naňho teraz sťažujú, je to naozaj irónia. Proste im dal vyžrať ich vlastnú medicínu."


Heger je tá istá mentálna liga ako Matovič – pankáči, čo práve skonzumovali pikslu toluénu, smeje sa Blaha
Dvojica Fico – Heger sa po niekoľkých dňoch opäť postavila zoči-voči v televíznej debate. A ani tentokrát si neodpustili niekoľko vzájomných atakov. Ich vystúpenie zhodnotil v statuse na sociálnej sieti podpredseda Ficovho Smeru-SD Ľuboš... Čítať ďalej
28 | 03 | 2021 | Jozef Uhlárik