Slovensko nepotrebuje tento výkvet zozbieraný z ulíc a šenkov, ktorý zničili krajinu, perlí Blaha
27 | 03 | 2021 I Jozef Uhlárik

Vláda Igora Matoviča sa rozpadá ako domček z kariet. Okrem vicepremiérky Veroniky Remišovej zo strany Za ľudí, vicepremiéra Štefana Holého z hnutia Sme rodina a jeho straníckeho kolegu Andreja Doležala v nej zostali už len nominanti vládnuceho OĽaNO


Odchody ministrov si v statuse na sociálnej sieti všíma aj podpredseda strany Smer-SD Ľuboš Blaha. Podľa neho sa hnutiu OĽaNO „akosi míňajú kádre“, no je to práve hnutie Igora Matoviča, ktoré v nej zostalo „neporušené“. Napriek tomu si poslanec Národnej rady s humorom sebe vlastným všíma to, ako to vlstne s vládou Igora Matoviča vlastne je.
Sekty sa márne modlili za Krajčiho múdrosť, múdrosť, pane. Nepomohlo to

„Stačil jeden rok a celé Slovensko pochopilo, že oni sú len 50 odtieňov Jozefa Pročka. Z Igora Matoviča sa chytá za hlavu už celé Slovensko. Celú krízu preplakal, jeho celá agenda sa zúžila na hejt proti Sulíkovi, včera na sieti už v zjavnom delíriu odvolával aj amerického prezidenta Joe Bidena... Good luck, Igor,“ píše hneď v úvode Blaha a vzápätí sa venuje jednotlivým ministrom.

„Jaroslav Naď nastupoval do pozície ako atlantické krídlo OĽaNO, v médiách bol pečený-varený, robili z neho arci-odborníka na bezpečnosť, v Denníku N ho vzývali do nebies. A on im spľasol ako bublinka z Bublifuku. Za pár mesiacov sa stal synonymum burana, ktorý vrieska po ľuďoch, že sú opice, na tlačovkách pôsobí ako uzlík nervov a sála z neho asi taký pokoj ako z elektrického vedenia. Chlapec skončil,“ zhodnotil Blaha šéfa rezortu obrany a najnovšie aj školstva.

„Marek Krajčí sa do dejín Slovenska zapísal ako autor 9 tisíc obetí Covidu. Aj si poplakal, aj sa posťažoval, no žiadne opatrenia nepresadil - a tak sa na Slovensku umieralo najviac na svete. A ešte aj Matovičov najväčší marketingový tromf - očkovanie - kompletne zmrvil a nechal si vyfúknuť milióny vakcín. Sekty sa márne modlili za jeho múdrosť, múdrosť, pane, múdrosť. Bola aj chlóra aj salarabanda. A nepomohlo,“ napísal na margo dnes už exministra smerácky poslanec.

Prosím, povyťahujte Naďovi pred nástupom do funkcie všetku slamu z topánok, smeje sa Blaha
Slovensko podpísalo s Izraelom zmluvu na kúpu radarov za 150 miliónov eur. Toto aj vymenovanie Jaroslava Naďa za náhradného ministra zahraničných vecí si všíma v statuse na sociálnej sieti poslanec Ľuboš Blaha. Čítať ďalej
25 | 03 | 2021 | Jozef Uhlárik

Hnutie OĽaNO je podľa Blahu tou najväčšou katastrofou slovenskej politiky

„Ak si odmyslíme ŠTB krídlo OĽaNO, v ktorom vyčnieva najslávnejší Domovník na Slovensku, Ján Budaj a do úvahy nevezmeme ani Dedolesa, ktorý uvrhol do totálneho chaosu ministerstvo poľnohospodárstva, v OĽaNO už vlastne neostal žiaden káder. Hej, hej, pani Columbovú, čo vedie ministerstvo kultúry, a ktorú ešte nikto nikdy nevidel, nerátame. A Matovičov Dobby z parlamentu - Šípoš - sa zapísal skôr do dejín humoru a nie politiky. OĽaNO sa proste ukázalo ako personálne úplne vyprázdnená strana,“ konštatuje Blaha.

Dodáva, že po včerajšku, keď bol na besede s expremiérom Ficom, si odpálili aj Hegera, ako svojho posledného kandidáta na premiéra. „Kto mu, preboha, poradil, aby sa išiel nechať historicky znemožniť Robertom Ficom. Mal teraz pár dní sedieť doma a dúfať, že si nikto nevšimne, aký je intelektuálne deficitný. Mohol byť premiér,“ smeje sa s Hegera podpredseda Smeru-SD.

Heger zo seba spravil podľa Blahu v televízii trdlo pred celým národom. „Robert Fico ho zotrel ako učiteľ Hnízdo školskú tabuľu. Ak po včerajšku urobia z Hegera premiéra, OĽaNO už nebude voliť ani Pavlínka Matovičová,“ pokračuje v humornej tónine Blaha, podľa ktorého má OĽaNO k dispozícii miesto Matoviča už len intelektuálnych titánov z parlamentu.

„Pročko, Tabak, zopár kazateľov, zopár tenistov a šmitec. Nášmu drahému OĽaNO ostáva fakt len ten Matovič. Oni nemajú kádre. Všetko je preč,“ konštatuje Blaha, podľa ktorého je OĽaNO tou najväčšou katastrofou slovenskej politiky. „Ľudia bez vzdelania, bez morálky, bez akýchkoľvek škrupulí“.



„Marx takýmto ľuďom hovoril lumpenproletariát, ale na OĽaNO je aj takéto krásne slovo hlbokým eufemizmom. Dorantali naše krásne Slovensko, ako nikto nikdy pred nimi. Stať sa to v Indii, vytvoria z nich špeciálnu kastu, ešte o stupeň nižšie od dalitov,“ smeje sa na úkor kedysi najsilnejšieho hnutia Blaha.

„Vážený pán premiér, prosím, zbaľte si svojho Naďa, Hegera, Tabak aj Budaja, zoberte si svoju eseročku, ktorej hovoríte hnutie, písknite pokyn na parlamentných pročkov a rozpustite to. Slovensko potrebuje na svojom čele rozvážnych, inteligentných a múdrych ľudí, nie ten výkvet, čo ste zozbierali z ulíc a šenkov a zničili ním krajinu. Ďakujeme, stačilo. Predčasné voľby. Dovi-dopo,“ končí svoj typicky blahovský status Ľuboš Blaha.

Blaha: Po tejto vláde zostávajú zničené rodiny bez živobytia, ľudia chradnú a umierajú
Hádky v koalícii a pomalý rozpad vlády doslova tešia opozíciu. Radosť z toho má aj poslanec za Smer-SD Ľuboš Blaha, ktorý sa tým netají v statuse na sociálnej sieti. V statuse však niektorým odchádzajúcim ministrom aj poriadne... Čítať ďalej
17 | 03 | 2021 | Jozef Uhlárik