„Okupanti“ zo ZSSR u nás za dlhých 20 rokov nič nesprivatizovali, „demokrati“ po nich áno
27 | 03 | 2021 I Jozef Uhlárik

Skutočne zaujímavé zrovnanie ponúkla na sociálnej sieti Aliancia národných síl. Upozornili na skutočnosti, ktoré sa udiali pred a po nežnej revolúcii v roku 1989.


Aliancia národných síl v statuse na sociálnej sieti zrovnáva aké bolo Československo v čase keď bolo „okupované“ Sovietskym zväzom. A aké je, už samostatné Slovensko, keď sa k moci dostali „demokrati a odborníci“.

„Zaujímaví, že ZSSR na dlhých 20 rokov okupácie ČSSR tu nič nesprivatizovali, telekomunikácie, plynovod. Dokonca plyn aj ropu nám dodávali za symbolické ceny, banky neprivatizovali. Nie, aj tie nám nechali. Nechali nám všetko a ešte dali svoje trhy,“ píše sa v úvode statusu Aliancie, ktorý je venovaný socialistickej ére.



„Prišli tzv. demokrati, odborníci. Začali privatizovať. Okradli nás o všetok štátny majetok, aj o stromy v lesoch, aj o potraviny na poliach... a na svoje trhy nás aj tak nepustili. Dali nám otrockú prácu vo firmách, ktoré postavili na našich poliach. Keď dvaja okupujú, tak výsledok nie je rovnaký. Slovač, toť rabský národ!!!“

Jarda Horák: „Toto je svätá pravda!!“ Zamyslenie na tým čo bolo za socializmu, a čo teraz je (VIDEO)
Súčasná mladá generácia ani len netuší, ako to bolo u nás za čias socializmu. Mnohí si na toto obdobie spomenú s nostalgiou, iní si zanadávajú. Jarda Horák vo svojom statuse na sociálnej sieti ponúka zaujímavú spomienku a zároveň konfrontáciu na... Čítať ďalej
04 | 03 | 2021 | Jozef Uhlárik