„Doteraz sa s Matovičom dalo, ale od nákupu Sputniku sa s ním už nedá?“ pýta sa Belicová Remišovej
27 | 03 | 2021 I Jozef Uhlárik

Premiérova sestra Zuzana Belicová často bývala na kroky svojho brata kritická. Teraz sa však pustila do ostrej paľby na Veroniku Remišovú, ktorej toho na sociálnej sieti vytkla naozaj dosť.


Veronika Remišová bola dlhoročnou súputníčkou Igora Matoviča. Pred minuloročnými voľbami však od neho odišla do Kiskovej strany Za ľudí, a teraz ho dokonca vyháňa z premiérskeho kresla. A práve Remišovú považuje premiérova sestra Zuzana Belicová za tú, ktorá začala rozbíjať koalíciu svojím nesúhlasným stanoviskom pri dovoze vakcíny Sputnik, čo jej vo svojom statuse dala aj patrične najavo.
Kto začal blúzniť o Sputniku ako o „geopolitickej zbrani“ a vyzývať na odchod?

„No neviem, ale zdá sa mi, že túto hystériu s odstupovaním, čo tu momentálne je, takzvanú „koaličnú krízu“, tu začala a rozohrala pani Remišová svojou hysterickou rusofóbnou reakciou po nákupe ruskej vakcíny Sputnik Matovičom,“ píše hneď v úvode statusu Belicová.

„Zrazu jej, strane Za ľudí a SAS začal preto Matovič vadiť. Zrazu sa po nákupe Sputnika „s ním nedá“. A doteraz sa to po celý čas s ním „dalo“? Však je stále rovnaký. Celé roky. Aj keď Matovič kandidoval prvý krát do parlamentu na kandidátke SAS, aj keď pani Remišová kandidovala za OĽaNO. Igor Matovič sa ani o milimeter nezmenil,“ bráni si premiéra jeho sestra.

„Teraz je zrazu najviac pani Remišová pohoršená z neho a z toho, že to Matovič a Sulík chcú rozbiť vládu? A kto tu začal po nákupe ruského Sputnika robiť tlačovky, blúzniť o Sputniku vraj ako o „geopolitickej zbrani“, vyzývať Krajčího a Matoviča na odchod a dávať si podmienky?

Nie strana Za ľudí a pani Remišová, ku ktorej sa potom pridal aj Sulík? To dokedy nás bude táto rusofóbna strana bývalého prezidenta Kisku ústami pani Remišovej mať za blbcov?“ kladie nepríjemné otázky Belicová, podľa ktorej vieme, kto toto tu všetko rozpútal, aby sa Matoviča zbavil, nech je aký chce.



„Dovolil si strašný „prúser“, obrátiť sa na Rusov a to je pre „demokratov“ strašný hriech, tak musí vypadnúť. Neťahajte nás tu za nos a nezvaľujte vinu za pád vlády na Matoviča, pani Remišová a spol., nie sme všetci na hlavu padnutí,“ konštatuje v závere premiérova sestra, podľa ktorej Matovič jednoducho na Slovensku nepasuje a nebude pasovať „elitám“ nikto, kto nebude v hlbokom predklone pred nemenovanou ambasádou. „To si už aj vrabce čvirikajú,“ píše Belicová na samý záver.

Matovičova sestra Belicová: Remišová je bez kože na ksichte!
Najznámejšia sestra na Slovensku Zuzana Belicová kladie na sociálnej sieti zásadnú otázku. Nechce ísť Remišová príkladom? Čítať ďalej
14 | 03 | 2021 | Diana Zaťková