Cinkotov comeback: Reči o tom, že predával drogy deťom ho zlomili a sťažili jeho návrat
27 | 03 | 2021 I Timotej Dudka

Jeho kariéru charakterizuje množstvo úspechov aj pádov. Herec Dušan Cinkota sa vrátil na výslnie československého šoubiznisu aj keď to nebolo ľahké. Teraz v rozhovore pre eReport prezradil, čo po návrate z väzenia očakával a čo ho zlomilo najviac.


Herec Dušan Cinkota prešiel neľahkým obdobím. Ani jeho comebcack spočiatku nešiel podľa plánov. "Popravde, keď som sa vrátil domov, čakal som, že budem mať viac práce, že nás dabing uživí a čoskoro príde divadlo a predstavenia… ale práce bolo pramálo a mne sa narodilo dieťa. Stretával som sa s odmietaním a intrigami," prezradil Cinkota s tým, že sa o ňom šepkali aj také lži, ktoré herca na čas zlomili.

"Najhoršia bola, že som predával drogy deťom. To ma zlomilo. Nikdy som nič také neurobil. Sám som proti tomu bojoval. Keby ma len trochu poznali, nič také by im nemohlo ani len napadnúť. Kvôli tomu ma dlho nikde nechceli obsadiť. Bolo to hrozné," spomína herec z nového úspešného seriálu Slovania.

Cinkota však vedel, čo musí urobiť, aby si získal ľudí na svoju stranu. "Akoby od začiatku, len prácou, som musel pomaličky dokazovať, kto som a aký som. A tým, ktorí mi to umožnili a tú prácu mi dali, veľmi, veľmi ďakujem," uzatvára herec pre vyššie uvedený portál.

Cinkota sa nepohodol s Hrycovou: Nepáčil sa mu jej zákaz pre všetkých hercov!
Nový seriál TV JOJ zožal obrovský úspech! Niet divu, herci v seriáli Slovania totiž odviedli vynikajúci výkon. Jedným z nich je i Dušan Cinkota, ktorý sa na pľaci nepohodol s režisérkou Wandou Hrycovou, dcérou zosnulej legendy Andyho Hryca, píšu... Čítať ďalej
18 | 03 | 2021 | Timotej Dudka