Tabák sa pýtala na Instagrame, či si ľudia želajú, aby bola premiérkou. Výsledok ju nepotešil
26 | 03 | 2021 I Petra Demková

Napriek tomu, že poslankyňa Romana Tabák zatiaľ prácou v parlamente neohúrila, zdá sa, že má veľké ambície. Na sociálnej sieti pred niekoľkými dňami priniesla pre svojich fanúšikov anketu. Vraj či si ľudia želajú, aby bola premiérkou. Výsledok ju nepotešil. Informuje Plus7dní.


„Premiérka Roamana Tabák?“ pýtala sa krátko a jasne poslankyňa na Instagrame.

„Na Slovensku pretrváva vládna kríza a mnohí by boli radi, aby zo svojho postu premiéra odstúpil Igor Matovič (47). Na jeho „flek“ si už zjavne mnohí brúsia zuby. A jednou z nich je, ako sa zdá, bývalá tenistka a dnes politička Romana Tabák (29),“ píše Pluska.

Poslanec OĽaNO Ňarjaš si nemyslí, že by mal Matovič odstúpiť. Vyšlo mu to z prieskumu na Instargame
A keď sme si mysleli, že absurdnejšie to už nemôže byť, tak poslanec za OĽaNo dal svetu na známosť, že si nemyslí, že premiér by mal skončiť. Tanečník Ňarjaš si totiž urobil na svojom konte Instagramu prieskum. V ňom mu vyšlo, že ľudia majú stále v... Čítať ďalej
17 | 03 | 2021 | Petra Demková

Nie!

Hlasujúcim dala pani Tabák dve možnosti: buď áno alebo nie. Výsledky však asi neboli také, aké poslankyňa očakávala. Napriek tomu, že „followeri“ väčšinou sledujú osoby, ktoré sú im sympatické, fanúšikovia Tabák o jej schopnostiach nemajú vysokú mienku. Až 63 percent hlasujúcich označilo negatívnu možnosť.

Zdá sa, že robenie si prieskumov sa medzi poslancami OĽaNO, sa v hnutí teší mimoriadnej popularite. Pred časom ich, ich vlastný poslanec vyzval, nech s tým prestanú, nech nebláznia. Výsledky takýchto ankiet medzi svojimi sú totiž absolútne neobjektívne. Poslanci OĽaNO sa ale s takýmito výsledkami v minulosti bez pochybností o ich relevancii chválili.

Aj poslanec Erik Ňarjaš sa strápnil pred časom poznámkou, že Igor Matovič by mal ostať premiérom, pretože mu to vyšlo v prieskume. Prieskum si urobil medzi svojimi fanúšikmi na rovnakej sociálnej sieti ako Tabák, na Instagrame. Takýmto prieskumom tanečník a poslanec oficiálne argumentoval.

Poslankyňa Národnej rady Tabák sa zatiaľ zviditeľnila iba pri štyroch príležitostiach: prvýkrát, keď skoro v extáze opisovala, ako ich na výbore navštívil Boris Kollár, keď poslancom prišiel vysvetľovať, ako písal svoju diplomovú prácu. Druhýkrát, keď pod pultom predychávala kyslíkovú nedostatočnosť spod rúška a tretíkrát keď inteligentne reagovala na iného poslanca známymi slovami: „bla bla blablabla bla blaaa“. Naposledy sa zviditeľnila svojou dovolenkou v Dubaji.

Poslankyňa Tabak na dovolenke v Emirátoch: Tuhý Tabak! komentuje Belousovová
01 | 03 | 2021 | sefredaktor