Heger je nielen príšerne slabý minister, ale aj arogantný a zákerný človek, píše Juraj Draxler
26 | 03 | 2021 I Michal Filek

Bývalý minister školstva Juraj Draxler si po vzhliadnutí včerajšej debaty Heger - Fico neodpustil kritiku vystúpenia nášho budúceho premiéra. A naložil mu to skutočne na poriadok.



"Takmer nikdy nepozerám diskusné politické relácie, ale odvčera mi toľko ľudí posielalo odkaz, aby som si pozrel aspoň kúsok z diskusie Heger - Fico, že som si teda časť pozrel," píše bývalý minister.



No a to, čo videl, ho vraj osobne neprekvapilo. Hegera si totiž už pred časom pozorne vypočul na rôznych videách, prečítal si rozhovory s ním a vraj mu aj kadečo porozprávali ľudia, ktorí s budúcim premiérom prišli profesionálne do kontaktu.



Ale je vraj pravda, že v tej relácii je to pekne skondenzované.



"On nie je len príšerne slabý minister financií. Naozaj, príšerne slabý, ale to naše investigatívne médiá nestihli objaviť. Naopak, ešte ho chvália. On je aj intelektovo málo výkonný, vyslovene povrchný, arogantný, a, ako sa na pravého matovičovca patrí, zákerný človek. Nie, žiadna výmena na poste predsedu vlády nie je riešením."


Bude nasledujúci premiér ovládaný Duchom Svätým? Hegerova fanatická viera nemá hraníc
V prípade demisie predsedu vlády Igora Matoviča je minister financií Eduard Heger pripravený prevziať kreslo premiéra, čo potvrdili aj viaceré zdroje z hnutia OĽaNO. Jeho dobré stránky ako je komunikácia s verejnosťou však môže zatieniť náboženský... Čítať ďalej
26 | 03 | 2021 | Timotej Dudka