Blaha: "Ak mal Heger ukázať, že je iný ako Matovič, zlyhal na plnej čiare. Len frázy a hejt..." (VIDEO)
26 | 03 | 2021 I Michal Filek

Na TV JOJ vysielali včera večer politickú diskusnú reláciu s hosťami Eduardom Hegerom a Robertom Ficom.  Robert Fico v nej historicky znemožnil Eduarda Hegera, že to sa zapíše do moderných slovenských dejín. Myslí si to poslanec SMER-u Ľuboš Blaha. 





"Pamätáte si na tú televíznu debatu na Markíze, keď Magdaléna Vášáryová išla do súboja o prezidentské kreslo a tam ju tak strašne súperi preplieskali, že odvtedy sa na nej smeje celé Slovensko? Áno, niečo podobné sa stalo dnes (vo štvrtok večer, pozn. HD)," začal svoj status Blaha.


Eduard Heger išiel, podľa neho, do relácie s tým, že bude nový premiér. Išiel to dať na štátnika, na kľuďasa, na rozvážneho lídra.

 

"A na konci relácie tam skákal ako čertík z krabičky, mlel jeden nezmysel cez druhý, prerušoval Roberta Fica ako malý rozvášnený chlapec - a Robert Fico sa s pokojom štátnika usmieval a súkal jeden argument za druhým. To bolo epické."

&ref=external



Eduard Heger, ako hovorí Blaha, je spoluzodpovedný za 9 tisíc mŕtvych, ekonomický rozvrat a vládny chaos. Ale napriek tomu sa k nemu Robert Fico správal slušne a nijako naňho osobne neútočil.


"Namiesto pokory Heger ukázal iba aroganciu a nenávisť. Oni v tom OĽaNO nič iné nevedia. Ak mal Heger dnes ukázať, že je iný ako Matovič - tak zlyhal na plnej čiare. Frázy a hejt. Nič iné."


Po Magdaléne Vášáryovej Slovensko zažilo opäť politickú samovraždu v priamom prenose - včera večer išiel Eduard Heger do relácie ako slovutný budúci premiér a od zajtra sa už o ňom bude hovoriť iba ako o tom zbrklom a splašenom klaunovi, čo si ho Robert Fico v ten pamätný večer vychutnal ako majster tovariša. Myslí si to Blaha.


"Prepáč, Edo, ale dnes si sa historicky znemožnil viac než Pekárov císař. Robert Fico Ťa kompletne politicky vygumoval. Gratulujem."

Pčolinského komplic Košč má kšefty s poslancom Tarabom aj vrahom Trajterom a bossom Kýblom
25 | 03 | 2021 | Imrich Kovačič