Robert Fico radí koalícii vyriešiť ich nekončiace sa spory skupinovým sexom! (VIDEO)
25 | 03 | 2021 I Jozef Uhlárik

Vládna kríza sa na Slovensku nedarí vyriešiť a rokovania jej predstaviteľov zatiaľ nič neprinášajú. Expremiér Robert Fico však pre nich jeden návrh má. A rozosmial ním všetkých na jeho tlačovej besede.


Predseda Smeru-SD málokedy rozosmeje novinárov na tlačovej besede, no teraz sa mu to dokonale podarilo. A to pri rade súčasnej koalícii, ako by mala vyriešiť ich vzájomné spory. Krátky zostrih jeho rady zverejnil Fico aj vo svojom statuse na sociálnej sieti.

„V Afrike žije jeden kmeň šimpanzov. A tie šimpanzy, keď sa stretnú na jednom strome, tak zistia, že sa musia pobiť o to ovocie, ktoré na tom strome je. Najprv sa strašne pohádajú, a potom celý ten problém vyriešia skupinovým sexom. Na konci sa spolu nažerú a odídu. Možno je to prehnané, ale to je recept, ktorý táto vláda potrebuje,“ konštatuje s úsmevom za smiechu prítomných novinárov šéf Smeru-SD a trojnásobný premiér Robert Fico.



Fico: Slovensko je v totálnom rozklade a stráca svojprávnosť, suverenitu a vážnosť
Slovensko je v totálnom rozklade. Stráca svojprávnosť, suverenitu a vážnosť. Tvrdí to v statuse na sociálnej sieti predseda Smeru a poslanec Robert Fico. Čítať ďalej
11 | 03 | 2021 | Jozef Uhlárik