Igor Matovič je podvodník, nie bojovník proti korupcii, vraví natvrdo Matúš Šutaj Eštok
25 | 03 | 2021 I Jozef Uhlárik

Presunutie sa Igora Matoviča po jeho prípadnej demisii na vymyslený post vicepremiéra pre boj proti korupcii pobavilo aj Matúša Šutaj Eštoka. Svoj názor na to vyjadril vo videu na sociálnej sieti.


Nad vytvorením novej pozície pre Matoviča po jeho prípadnom odchode z postu premiéra krútia hlavami nielen mnohí Slováci, ale najmä celá opozícia. Prečo by sa to nemalo stať jasne vyjadril vo videu poslanec Matúš Šutaj Eštok z Hlasu-SD.
Matovič by mohol byť tak maximálne podpredseda vlády pre podvody s DPH

"Igor Matovič je podvodník, nie bojovník s korupciou. Ak sa Matovič stane podpredsedom vlády pre boj proti korupcii, bude to výsmech celému Slovensku,“ hovorí Šutaj Eštok.

„On totiž nie je pán čistý, ale usvedčený daňový podvodník. NAKA ho v roku 2017 nevzala do basy len preto, že skutok bol premlčaný. Zároveň však jednoznačne potvrdila, že sa dopustil trestného činu daňového podvodu,“ pripomína premiérovi jeho minulosť poslanec za Hlas-SD.

„Ako mohol byť trestný čin podvodu z DPH premlčaný? Veľmi jednoducho. Zhodou okolností bol v rokoch, keď sa ešte skutok dal vyšetriť, ministrom vnútra jeho kamarát a terajší špeciálny prokurátor Daniel Lipšic,“ prezrádza ďalej Šutaj Eštok.



Podľa neho by Matovič mohol byť tak maximálne podpredseda vlády pre podvody s DPH. „Nie však preto, aby ich odhaľoval, ale aby nerušene mohol pokračovať v ich páchaní. Je smutné, že osud Slovenska je v takejto ťažkej situácii v rukách človeka, ktorý je neschopný, labilný a ešte navyše podvodník s DPH. Ak s ním nevedia urobiť poriadok jeho koaliční partneri, musíme tak urobiť my všetci. Referendum o predčasných voľbách je jediná alternatíva pre záchranu Slovenska,“ končí video poslanec za Hlas-SD Matúš Šutaj Eštok.

Matovič a jeho OĽaNO klamú ráno, na obed aj večer, tvrdí Matúš Šutaj Eštok
Premiérovi Igorovi Matovičovi nedôveruje už takmer 80 percent Slovákov, medzi ktorými je aj opozičný poslanec Matúš Šutaj Eštok. Že tomu tak je napísal aj v statuse na sociálnej sieti. Čítať ďalej
17 | 03 | 2021 | Jozef Uhlárik