„Všetci na nás teraz se*ú takým spôsobom, že čakám, kto nás pos*rie najlepšie,“ vraví 78-ročná Marie
24 | 03 | 2021 I Jozef Uhlárik

Slováci majú s Čechmi okrem jazyka podobného viac, ako si možno niektorí myslia. Veď nie nadarmo si hovoríme „bratia“. Veľmi dobre, ale najmä humorne, okomentovala aj ďalšiu našu vzájomnú „podobizeň“ 78-ročná česká dôchodkyňa Marie.


V susednom Česku budú mať v októbru voľby do Poslaneckej snemovne. Aká nálada zatiaľ panuje medzi tamojšími občanmi? O svoj pohľad na aktuálnu politickú situáciu sa podelila 78-ročná dôchodkyňa Marie P. z Brna, ktorá za celý svoj život voľby nevynechala ani raz, informuje portál nevimnews.cz.
Teraz to tam tí nenásytní hajzli rozkrádajú do posledného haliera!

„Aj keď som v živote nezmeškala jediné voľby, niekedy od roku 2000 tam chodím len preto, aby som sa za seba nemusela hanbiť. Neverím, že by sa to mohlo ešte niekedy zmeniť k lepšiemu,“ sťažuje sa na súčasnú situáciu pani Marie.

„Vybrať si niekoho z tej bandy šašov, to je až nadľudský výkon. To je pre mňa snáď už ľahšia nechať svoje vnúčatá o hlade!“ konštatuje s humorom dôchodkyňa.

„Viete, politici robili prázdne sľuby vždy, to teda nie, že nie. Ale vtedy, keď som bola ešte mladé dievča, to mali aspoň štipku súdnosti,“ spomína Marie. „Keď odniekiaľ kradli, urobili to sa slušnosťou, chápete? Vzali si štvrtinu a zvyšok vrazili späť do nás, do ľudí. Teraz to tam tí nenásytní hajzli rozkrádajú do posledného haliera!“ pokračuje v humornej tónine dôchodkyňa.

A dodáva: „Všetci na nás teraz serú takým spôsobom, že nie som ani tak zvedavá na výsledok volieb, ako na to, komu sa podarí nás posrať tento rok najlepšie.“

Vláda a minister Krajniak vrazili dôchodcom do chrbta ďalšiu dýku, kritizuje Erik Tomáš
Poslancovi Národnej rady Erikovi Tomášovi z Hlasu-SD sa nepáči, že koaliční poslanci schválili novelu zákonníka práce, kde zamestnávateľ môže prepustiť človeka po dovŕšení 65 rokov. Vinu za to, podľa neho, nesie minister... Čítať ďalej
08 | 02 | 2021 | Jozef Uhlárik