Rozzúrená Beňová posiela tvrdý odkaz: "Krásny deň zakomplexovaným buchtám"
24 | 03 | 2021 I Timotej Dudka

Europoslankyňa Monika Beňová sa napriek materským povinnostiam o svoj vzhľad stará a udržuje sa vo forme. Odkedy je dvojnásobnou matkou, jej pribúda stále väčší obdiv žien a mamičiek. Avšak nájdu sa aj také, ktoré dokážu svoju nenávisť vypustiť v podobe komentára. Beňová si to rozhodne nenechá, píše Nový Čas pre ženy.


Starosti okolo malej dcérky Leušky sa jej kopia, ale to jej nebráni v tom, aby pridávala stále nové príspevky na sociálne siete. Jej kruhy pod očami sú tak plne oprávnené a jej fanúšikovia ju len a len podporujú. Nájdu sa však aj jednotlivci, ktorí jej vyčítajú od postovania fotografií, udržiavanie formy až po vzhľad naozaj kadečo.

Pre nich europoslankyňa zverejnila tvrdý odkaz, v ktorom si servítku pred ústa rozhodne nedávala. "Krásny deň zakomplexovaným buchtám, čo mi vypisujú zúfalo trápne správy a komentáre. Len toľko, cvičte, dievčence, namiesto vysedávania a pracujte na sebe namiesto ohovárania iných, nájdite si niekoho, kto vás bude mať rád a myslite každé ráno na to, že závisť a zloba vám fakt šťastie neprinesie," odkazuje neprajníkom Beňová.

Rozvod s Flašíkom jej zrejme prospel! Beňová po ňom prerobila dom na rozprávkovú vilu
Vystrčiť päty z domu, v tomto prípade rozprávkovej vily, pre ňu nie je žiadny problém. Europoslankyňa Monika Beňová má totiž v esteticky zariadenej domácnosti takmer všetko, čo potrebuje. A to je v dnešnej dobe plnej lockdownov a zákazov... Čítať ďalej
15 | 03 | 2021 | Timotej Dudka