Po Pilarovej vykradli aj hrob Karla Gotta: Deje sa to stále, povedala hovorkyňa
22 | 03 | 2021 I Timotej Dudka

Ľuďom už nie je nič sväté. Ani pamiatka zosnulých. Pozornosti neznámych vandalov neunikol hrob speváka Karla Gotta. Zmizli  z neho sošky zlatého slávika a zlatej ruže. Predtým bol vykradnutý aj neďaleký hrob speváčky Evy Pilarovej, informuje portál Expres.


Ľudská chamtivosť nepozná medze. Dokázali to neznámi zlodeji, terčom záujmu ktorých sa v posledných týždňoch stali hroby Karla Gotta a Evy Pilarovej. Kým rodiny a fanúšikovia sa snažia miesto ich posledného odpočinku velebiť, cieľom vandalov je len rabovať a kradnúť.

Na zmiznutie sošky z hrobu Karla Gotta upozornili jeho fanúšikovia. "Len dúfam, že ho nikto neukradol. Pred Vianocami tam ležala aj zlatá ruža. Ani tá tam nie je," napísala jedna z Majstrových fanúšičiek.

Karel Gott sa musí v hrobe obracať: Jeho dcéra Dominika porušila závažný sľub!
Svojho slávneho otca milovala a vážilo si ho. Keď bola v najhorších situáciách, snažil sa jej Slávik vždy podať pomocnú ruku a zo šlamastiky ju dostať. Aj tak sa Dominika Gottová rozhodla otca tak trochu podraziť a nedodržať sľub, ktorý mu pred... Čítať ďalej
22 | 03 | 2021 | Timotej Dudka


Hovorkyňa rodiny Gottovcov Aneta Stolzová potvrdila najhoršie obavy fanúšikov. "Bohužiaľ musím napísať, že sa naozaj v ostatnom čase veci a darčeky z hrobu Karla Gotta strácajú, nielen teda spomínaný slávik. Je nám ľúto, čoho sú niektorí ľudia schopní," oznámila Stolzová Expresu.

A ich cieľom bol nielen Gottov hrob, bez povšimnutia nenechali ani miesto posledného odpočinku Evy Pilarovej, ktorej hrob priamo susedí s Gottovým. Aj jej manžel, vdovec Jan Kolomazník, pred časom zistil, že z jej hrobu zmizli dve sošky.

Nehorázne zneuctenie Evy Pilarovej rok po smrti: Niekto jej vykradol hrob!
Včera to bol presne rok, odkedy Česko a Slovensko zarmútila správa o úmrtí popovej speváčky Evy Pilarovej (†80). K jej hrobu si dodnes chodí uctiť pamiatku mnoho priaznivcov či známych. Nie všetci však prišli len s dobrým úmyslom, píše portál... Čítať ďalej
15 | 03 | 2021 | Timotej Dudka