Kde vidí Ďuriš Nicholsonová Matoviča keď nebude premiérom? Tieto posty by hádam zvládol
22 | 03 | 2021 I Jozef Uhlárik

Igor Matovič podnietil odchod z funkcie premiéra niekoľkými požiadavkami. nepožaduje však odchod vicepremiérky Veroniky Remišovej. Prečo? A na akú ministerskú stoličku by si mohol sadnúť? Nad tým sa v statuse zamýšľa europoslankyňa Lucia Ďuriš Nicholsonová.


Igor Matovič dal ako podmienku svojho odchodu z premiérskeho postu, nie však z vlády, bezpodmienečný
Padá ďalšia hlava! Demisiu podáva ďalší minister
Podľa informácií portálu eReport podáva demisiu ďalší minister. Šéf rezortu školstva Branislav Gröhling. Zrejme je to reakcia na Sulíkove vyhlásenie, že ak s premiérom Igorom Matovičom nevyriešia koaličný spor, tak do stredy spolu so svojimi... Čítať ďalej
22 | 03 | 2021 | Diana Zaťková
Richarda Sulíka z kabinetu. Požaduje aj odchod ministerky spravodlivosti Márie Kolíkovej či podpredsedu parlamentu Juraja Šeligu (obaja zo strany Za ľudí). Vo funkcii nechce ani predsedníčku zdravotníckeho výboru Jana Bittó Cigánikovú. Teda všetko ľudí, ktorí sa proti nemu „vzbúrili“.

Prečo však nechce aj hlavu vicepremiérky Veroniky Remišovej, ktorá tiež požadovala jeho odchod?



A práve nad tým sa zamýšľa v statuse na sociálnej sieti aj europoslankyňa Lucia Ďuriš Nicholsonová. „Inak, je naozaj pútavé, že Igor Matovič nežiada odchod Veroniky Remišovej. Prečo asi?“ pokladá zásadnú otázku europoslankyňa.

Dodáva: „Vidím to na generála Igora Matoviča na poste ministra vojny a spolu s Veronikou Remišovou budú podpredsedovať zrekonštruovanej vláde pod vedením Naďa. Alebo dá Mikulca za šéfa SIS a on bude generálovať policajtom a hasičom. To, čo mal byť koniec krízy, bude len začiatok novej,“ myslí Ďuriš Nicholsonová.

Po tom, čo vidím, mám chuť pobaliť deťom kufre a zo Slovenska odísť, priznáva Nicholsonová
Dianie na slovenskej politickej scéne pozorne sleduje aj eurposlankyňa Lucia Ďuriš Nicholsonová. Ako priznáva v statuse na sociálnej sieti, ešte nikdy nemala taký pocit, že naša politická scéna sa dotkla úplného dva. Čítať ďalej
15 | 03 | 2021 | Jozef Uhlárik