Karel Gott sa musí v hrobe obracať: Jeho dcéra Dominika porušila závažný sľub!
22 | 03 | 2021 I Timotej Dudka

Svojho slávneho otca milovala a vážilo si ho. Keď bola v najhorších situáciách, snažil sa jej Slávik vždy podať pomocnú ruku a zo šlamastiky ju dostať. Aj tak sa Dominika Gottová rozhodla otca tak trochu podraziť a nedodržať sľub, ktorý mu pred smrťou dala, píše portál Aha!.


"Sľúbila som mu, že sa raz vrátim domov a odpútam sa od toho vzťahu s Timom. On sám videl, aké to medzi nami je a nesúhlasil, aby som v manželstve zotrvávala ďalej. Žiť s človekom, ktorý trpí bipolárnou poruchou, ktorá spôsobuje také obrovské výkyvy, je utrpením nielen pre toho chorého človeka, ale aj pre jeho najbližších. Vytrpela som si toho strašne veľa. Teraz žijem v Čechách, s Timom som sa definitívne rozišla a podala žiadosť o rozvod. Otecko by mal z toho určite veľkú radosť a je mi strašne veľa ľúto, že už sa toho nedožil," povedala podľa serveru zeny.iprima.cz pred časom Dominika Gottová, najstaršia dcéra speváka Karla Gotta († 80).

"Do Fínska už sa nikdy nevrátim. Trpela som tam. Milujem leto, slnko, ale tam bola stále zima a čoskoro tma. Bola som osamotená, navyše tam nebolo kam ísť. Praha je nádherné mesto, s prekrásnou architektúrou, kde sa stále niečo deje," dodala kedysi Dominika.

Gottova exmilenka prehovorila: Býval úplne iný, to s ním spravila Ivana
Spisovateľka Martina Formanová (54) neprežila len štvrťstoročie po boku geniálneho režiséra Miloša Formana († 86). Celú dekádu bola tiež milenkou fenomenálneho speváka Karla Gotta († 80). Jedinou, ktorú ako bývalú lásku manžela tolerovala Ivana... Čítať ďalej
05 | 03 | 2021 | Timotej Dudka


Hoci sa Dominika dušovala, že vzťah s Timom chce ukončiť, pretože jej manžel akurát prirába starosti a chce začať nový život v Česku, všetko sa po niekoľkých mesiacoch zmenilo. Gottová sa vrátila k bývalej fínskej hudobnej hviezde a možno aj kvôli nepriaznivej situácii v Česku kvôli koronavírusu sa vydala späť do Fínska.

"Byt v Prahe som si síce ešte nechala, ale asi budeme žiť v krajine môjho muža. Požiadali sme si tam o sociálnu podporu a byt, a tamojšie úrady nám vyšli v ústrety. V Čechách som stratila prácu, stále sa okolo mojej osoby niečo deje, je to pre mňa psychicky náročné. Tam budem mať pokoj," zverila sa najstaršia dcéra českej legendy.

Dominika Gottová bez servítky: Ivana mi nebude nič diktovať!
Vzťahy v rodine Gottovcov sú aj naďalej veľmi komplikované, čo platí predovšetkým kvôli sporu medzi vdovou Ivanou a najstaršou spevákovou dcérou Dominikou. Práve druhá menovaná teraz vystúpila s ďalším ostrým vyhlásením, píše portál... Čítať ďalej
21 | 01 | 2021 | Timotej Dudka