Blaha: Čím viac je Matovič nenávidený, tým požaduje viac. Perfektné. Typický tyran
22 | 03 | 2021 I Jozef Uhlárik

Podmienky Igora Matoviča, za ktorých je ochotný vzdať sa premiérskej stoličky, doslova pobavili opozičného poslanca a podpredsedu Smeru-SD Ľuboša Blahu. V statuse na sociálnej sieti napísal, že Matovič so Sulíkom vytrel podlahu.  


Slovensko sa zmieta vo vládnej kríze, akú ešte v dejinách nezažilo. Urovnať sa ju nedarí už niekoľko týždňov a včerajšie
Matovič: Odídem z funkcie premiéra, ak odstúpia aj Sulík, Kolíková, Šeliga a Cigániková
21 | 03 | 2021 | editor01hd
premiéra Igora Matoviča ju zrejme ešte prehĺbilo. Podmienky, ktoré si na svoj odchod dal, budú zrejme neprijateľné nielen pre SaS, ale aj pre stranu Za ľudí. To, čo pred novinármi vyhlásil Matovič si dopodrobna na sociálnej sieti všíma aj podpredseda opozičného Smeru-SD Ľuboš Blaha.
Matovič, majster deštrukcie, nedokáže rozmýšľať konštruktívne, on vidí iba svoju pomstu

„Matovič si so Sulíkom opäť vytrel podlahu - ak Sulík jeho ponižujúce podmienky príjme, urobí zo seba najväčšieho lúzra v dejinách. Ak ich neprijme – detto," konštatuje v úvode statusu Blaha-

Podľa neho je premiérov plán takýto: „Matovič odstúpi ako premiér a na svoje miesto dosadí svoj verný chvostík. Hegera. Ďalej bude kontrolovať vládu a ešte aj získa jedno ministerstvo navyše pre OĽaNO. Toto všetko získa ako odmenu za to, že ho podľa dnešného prieskumu nenávidí 82 percent Slovákov. Čím viac je nenávidený, tým požaduje viac. Perfektné. Typický tyran.“

Aj Blahovi je jasné, že Matovičov návrh je čírou vendetou voči každému, kto sa proti nepríčetnému „Caligulovi postavil“. Matovič totiž požaduje odpálenie Sulíka, Kolíkovej, Šeligu a Cigánikovej.

„Ak teraz Sulík odmietne Matovičovu ponuku, tak bude za rozbíjača pravice - Matovič mu vyhovel a on kvôli teplému kreslu, na ktoré ani nemá nárok, rozbíja vládu! To nerozchodí. Ak Sulík Matovičovu ponuku príjme, na Slovensku bude pokračovať Matovičov cirkus, šialenci získajú ešte väčší vplyv a Sulík bude za trdlo, ktoré sa tomu len prizerá,“ konštatuje Blaha.

Matovič je podľa neho majster deštrukcie, ale nedokáže rozmýšľať konštruktívne. „On vidí iba svoju pomstu, nič iné. Matovič nikdy nepochopil, že ak chce udržovať koalíciu, nemôže viesť totálnu vojnu so svojimi partnermi - keď bude dlhodobo ponižovať krpcov, lebo je najsilnejší, je len otázkou času, kedy to krpcov prestane baviť,“ píše poslanec.

Blaha: Po tejto vláde zostávajú zničené rodiny bez živobytia, ľudia chradnú a umierajú
Hádky v koalícii a pomalý rozpad vlády doslova tešia opozíciu. Radosť z toho má aj poslanec za Smer-SD Ľuboš Blaha, ktorý sa tým netají v statuse na sociálnej sieti. V statuse však niektorým odchádzajúcim ministrom aj poriadne... Čítať ďalej
17 | 03 | 2021 | Jozef Uhlárik

Matoviča ženú vpred iba najtemnejšie pohnútky - osobná pomsta, hnev, zlomyseľnosť a ego

Podľa Blahu teraz nikto nevie, ako sa rozhodne SaS a Šeligovo/Kolíkovej krídlo Za ľudí. „Ak majú v sebe štipku cti, tak pošlú Matoviča do hája. Povedia, že Matovič zase ukázal, že mu nejde o Slovensko, ale len o osobnú vendetu a odídu z vlády. Kolíková so Šeligom sú v pasci. Isté je len to, že Za ľudí je mŕtva strana, otázka je len to, akou smrťou zomrie. V konečnom dôsledku je obeťou všetkých týchto Matovičových nechutných hier celé Slovensko,“ konštatuje Blaha na margo nových premiérových požiadaviek.

„Žiadna vláda v dejinách nečelila takému odporu ako táto vláda – 82 percent ľudí už toho má plné zuby a Matovič si chce v tejto konštelácii ešte posilniť moc. To je výsmech demokracii,“ konštatuje podpredseda Smeru-SD.



Výsledkom posilnenia moci premiéra bude podľa Blahu ešte väčší rozvrat a ešte väčší kolaps Slovenska. „Nech sa koaliční krpci rozhodnú akokoľvek, tortúra sa predĺži minimálne o týždeň. Hádky budú pokračovať, bezvládie sa bude prehlbovať, Slováci budú trpieť. Matoviča ženú vpred už iba tie najtemnejšie pohnútky - osobná pomsta, hnev, zlomyseľnosť a ego. Slovensko dnes prehralo. Zase raz zvíťazila puberta nad líderstvom. A zase sa raz ukázalo, že jediné skutočné riešenie je referendum a predčasné voľby. Musia ísť dole - všetci!“ konštatuje na záver statusu Blaha.

Blaha: Slovensko dnes potrebuje silného lídra a nie polovičného psychopata
Geniálny nápad premiéra Igora Matoviča s tým, že bude premiérom, ale ani nebude pobavil ľudí a zaujal opozíciu. Odveký kritik súčasnej vlády Ľuboš Blaha svoj názor na tohto mačko-psa vyjadril na sociálnej sieti. Čítať ďalej
14 | 03 | 2021 | Jozef Uhlárik