Pellegrini: Slovensko má najhoršiu vládu v jeho histórii. Čím skôr odíde, tým lepšie
21 | 03 | 2021 I Jozef Uhlárik

Koalícia je v kríze a neustálymi spormi dostáva opozíciu na koňa. A tá sa veru žiadnemu útoku nevyhýba. Vidieť to aj na vyjadreniach lídra Hlasu-SD Petra Pellegriniho, ktoré prezentoval v statuse na sociálnej sieti.


Peter Pellegrini môže byť spokojný, pretože jeho Hlas-SD má v preferenciách voliteľnosti najviac percent. Zrejme aj preto patrí nielen medzi najviac kritizujúcich súčasnú vládu, ale aj medzi tých, ktorí majú najväčšiu šancu po prípadných predčasných voľbách skladať budúcu vládu.
Vládne strany podľa Pellegriniho svojich voličov pred voľbami jednoducho oklamali

Slovensko má podľa Pellegriniho najhoršiu vládu v histórii. „Toto je vysvedčenie súčasnej vlády. Po roku jej pôsobenia je s ňou nespokojných spolu 83 percent ľudí. A niet sa im vôbec prečo čudovať. Vláda zlyhala vo všetkých kľúčových oblastiach – nezvládla boj s pandémiou, spôsobila na Slovensku neuveriteľný chaos a zmätok a úplne rozvrátila fungovanie štátu,“ píše v úvode svojho statusu líder Hlasu-SD, ktorý zo súčasnej situácie profituje najviac.



„Zároveň je čoraz jasnejšie, že vládne strany pred voľbami svojich voličov jednoducho oklamali. Máme tu preto vládu zlyhania a nesplnených sľubov. A je strašné, že po roku jej činnosti vôbec neriešime odpočet, čo sa vláde podarilo a čo nie. Riešime, dokedy ešte bude vôbec existovať,“ konštatuje Pellegrini, podľa ktorého Igor Matovič pred rokom vyhlasoval, že chce vládu, ktorá sa zapíše do učebníc ako najlepšia.

„Podaril sa mu presný opak. Slovensko má dnes najhoršiu vládu vo svojej novodobej histórii. Čím skôr odíde, tým lepšie pre ľudí,“ vyzýva líder Hlasu-SD premiéra aj s jeho kabinetom na odchod.

Pellegrini: Toto divadlo koalície je urážkou všetkých, živých aj mŕtvych na Slovensku
Kríza v koalícii znepokojuje opozíciu o to viac, že boj s koronavírusom sa ňou zoslabuje a bežní ľudia akoby sa dostávali na vedľajšiu koľaj. Vo svojom videu z tlačovej konferencie to kritizuje aj expremiér a šéf Hlasu-SD Peter... Čítať ďalej
13 | 03 | 2021 | Jozef Uhlárik