Matovič po voľbách chytil jackpot. Ak pustí kreslo premiéra, už sa doň nevráti, myslí si Hlina
21 | 03 | 2021 I Jozef Uhlárik

Nezhody v koalícii sa nedarí už takmer dva týždne upokojiť. Čo bude po strede, dokedy má odstúpiť Igor Matovič, zatiaľ nikto nevie. Nad súčasnou situáciu sa v statuse na sociálnej sieti zamýšľa expredseda KDH Alojz Hlina.


Slovensko v súčasnosti najviac trápi pandémia koronavírusu, na druhom mieste je však to, čo sa odohráva na našej politickej scéne. Hádky v koalícii už ľudí unavujú a každý čaká, ako sa skončia. Svoj názor na stav, aký sme na politickej scéne ešte nemali, zverejnil na sociálnej sieti aj Alojz Hlina.
Kollár riaditeľa SIS potrebuje preto, lebo musí upratať Kollárovu minulosť

„Predseda Sme rodina ️Boris Kollár si stále nárokuje na šéfa SIS. Je to neskutočná drzosť. Keby to človek jeho kvalít povedal niekde vo vyspelom západoeuróskom svete, hneď by ho zavreli do blázinca,“ píše v úvode Hlina.

„Boris Kollár, ktorý keď už skoro celá Bratislava vedela, kto sú Piťovci, sa s ich šéfom stretol na Kube, lebo on vraj nevedel, kto sú Piťovci. Asi preto potrebuje mať Kollár dobré spravodajské info, aby nechodil na dovolenku s kadekým. Kollár však riaditeľa SIS potrebuje preto, lebo musí upratať Kollárovu minulosť,“ píše ďalej antipopulista Hlina a vzápätí sa zameriava iným smerom.



„Ešte stále premiér Matovič medzitým naháňa väčšinu v parlamente. Jedna vec je moc získať, druhá je si ju udržať. Matovič vo voľbách 2020 chytil jackpot. Každému sa raz balíček šťastia minie. Sú na svete ľudia, ktorí chytili jackpot. Neviem však, či sú na svete ľudia, ktorí by ho chytili dvakrát po sebe,“ konštatuje Hlina, podľa ktorého Matovič, ak pustí kreslo premiéra, už sa doň nevráti. „Uvidíme, koľko je toho schopný urobiť pre to, aby si ho udržal,“ dodáva na záver statusu Alojz Hlina.

Hlina: Kým Matovič a Kollár budú vo vrcholových funkciách, z verejného priestoru neodídem!
Alojz Hlina odstúpil z postu predsedu KDH po neúspešných parlamentných voľbách v marci minulého roka. Vo svojom statuse sa však vyjadruje, že by sa možno do veľkej politiky aj vrátil. Čítať ďalej
08 | 03 | 2021 | Jozef Uhlárik