Toto tu ešte nebolo: Facebook upozornil Belousovovú na šírenie nepravdivých informácií
20 | 03 | 2021 I Jozef Uhlárik

Expolitička Anna Belousovová je známou kritičkou súčasnej koalície. No rada si kopne do všetkého, čo sa jej nepozdáva. Teraz, zdá sa, má problém ona sama, s čím sa podelila v statuse na sociálnej sieti.


Anna
Matoviča nahradí Pellegrini, a ďalej pôjdu podľa nôt z americkej ambasády, myslí si Anna Belousovová
"Mám stále silnejší dojem, že sa tu na nás pripravuje nejaký podraz, nejaká habaďúra. Vyzerá to tak, že predčasné voľby sú skoro isté. Ale netešte sa. Isté sú preto, lebo je už istý aj ich výsledok. Taký výsledok, ktorý si prajú patróni z... Čítať ďalej
17 | 03 | 2021 | Ivan Brožík
sa už vyjadrila k mnohým problém na politickej scéne. Pri tom si nie raz vôbec nedávala pred ústa servítok. Teraz, ako sama priznáva, jej prišlo upozornenie od Facebooku, vraj na základe vyhodnotenia nezávislého hodnotiteľa, že šírila nepravdivý obsah.
Belousovová: Dúfam, že po tomto ma úplne vymažú z povrchu zemského

„Ani som doteraz nevedela, že existuje nejaká celosvetová agentúra AFP, kde vraj nezávislí novinári kontrolujú zverejnené fakty,“ píše hneď s údivom Belousovová. „Agentúra AFP je vedúca svetová organizácia na kontrolu faktov so špecializovanými novinármi v krajinách po celom svete! Kontrolóri tejto celosvetovej agentúry majú cieľ skúmať a vyvrátiť dezinformácie, pričom sa sústredia na škodlivé, virálne a manipulatívne príspevky. Naším slovenským fact-checkerom je Robert Barca, novinár a fotograf z Bratislavy,“ pridáva svoje zistenia expolitička. Odhaľuje Barcovu aj minulosť.



„Pracoval ako novinár v slovenskom týždenníku .týždeň a v denníku Denník N. Tým je asi povedané všetko. Takže pravda v priestore internetu je už len jedna. Nejako divne sa nám tá demokracia rozvíja,“ konštatuje predsedníčka strany Národ a Spravodlivosť.

Dodáva, že ona osobne považuje slovné spojenie „nezávislý novinár“ za logický nezmysel. „Dúfam, že po tomto ma úplne vymažú z povrchu zemského, pardon facebookového. Niekomu začínam vadiť ja a moje príspevky,“ píše na úplný záver svojho statusu Anna Belousovová.

Belousovová: "Že náš premiér nie je normálny sme vedeli, ale už sa to začína šíriť svetom"
Premiér Matovič občas povie to, čím poriadne rozdráždi politikov na Slovensku, no tentokrát sa mu to podarilo aj tých na Ukrajine. A práve toto jeho faux pas si vo svojom statuse všimla aj Anna Belousovová. Čítať ďalej
04 | 03 | 2021 | Jozef Uhlárik