Putin ohlasuje úplnú nezávislosť od „Rothschildom kontrolovaného“ amerického dolára
20 | 03 | 2021 I Imrich Kovačič

Putin nedávno vyhlásil, že sa jeho krajina konečne vymanila z „ľadového zovretia“ Rothschildovho bankového kartelu a kabaly Nového svetového poriadku, píše portál Mondestuff.


Dva roky predtým prezident Putin zakázal Jacobovi Rothschildovi a jeho bankovej kabale „za žiadnych okolností“ operovať na ruskom teritóriu.

Teraz sa Putin zaprisahal pokračovať v zbavovaní ruskej ekonomiky bremena nebezpečného monopolu amerického dolára, aby zaručil ruskú suverenitu v čoraz globalizujúcejšom sa svete.

Vo svojom príhovore k ruskému parlamentu Vladimír Putin povedal, že „úplná nezávislosť“ od svetového bankového kartelu a Rothschildových globálnych organizácií, poskytujúcich peniaze, bude „najväčší dar“, aký môže poskytnúť budúcim generáciám.

„Zvykli sme sa správať naivne, no teraz vidíme, že pravidlá WTO (Svetovej obchodnej organizácie) sa až príliš často porušujú.

Putin reaguje na Bidenovu urážku: "Ak ma nazýva zabijakom, tak sa len pozerá do zrkadla"
18 | 03 | 2021 | Diana Zaťková


Reštrikcie, ktoré nazýva sankciami, sa zavádzajú z politických dôvodov. Navyše, čoraz viac ich uvaľuje z dôvodu zaistenia svojich obľúbených konkurenčných výhod,“ povedal Putin.

Vyhlásil, že úplne nové „prostriedky nátlaku“, porušujúce zásady svetového obchodu, nútia svet vidieť, že monopol amerického dolára je hrozbou pre mnohé oblasti. Putin hovorí, že zbavil Rusko závislosti na americkom dolári.

Podľa ruského lídra treba de-dolarizáciu, ak má chrániť suverenitu krajiny, nastoliť principiálne.
Rothschildom kontrolovaný americký dolár

Hoci Putin nemenoval žiadnu alternatívnu menu, panuje presvedčenie, že je proti tomu, aby sa akákoľvek mena stala kvázi svetovou – najmä ak tú menu pretláča Rothschildov Medzinárodný menový fond a WTO.

„Hovorili, že to nedokážeme urobiť, že nás to zničí,“ povedal Putin minulý rok na jednom podujatí štábu a najvyšším predstaviteľom.

Rusi sú agresori, lebo ich obrana je agresívna
Zaznelo ráno v besede Českého rozhlasu na jeho programe "Dvojka". Ako počujete. Hosť relácie z oblasti bezpečnostných analýz povedal doslova "nemôžem povedať, že Rusko je agresor, ale má agresívnu obrannú politiku". (Ivan Brožík) Čítať ďalej
19 | 03 | 2021 | Ivan Brožík


„Naše budúce generácie sa budú rodiť bez Rothschildových okovov na zápästiach a členkoch. To je tá najlepšia budúcnosť, akú vieme zabezpečiť.“

Podobne prehovoril na podujatí aj ruský minister financií Alexej Kudrin a aplaudoval Putinovmu úspechu vo vyhnaní Rothschildovcov z krajiny.

„Neodchádzajú ľahko,“ vyhlásil Kudrin. „Ale ukázali sme, že je to možné.“

„Tou najlepšou tradíciou, akú môžeme odovzdať našim deťom a vnukom, však nie je hotovosť či iné materiálne veci, vytvorené v živote, ale skôr tradícia slobody bez otroctva.“

Putin vyhlasuje Rusko za konečne vyslobodené z „ľadového zovretia“ lorda Jacoba Rothschilda.

Vyplatením poslednej splátky centrálnym svetovým bankám za dlhy všetkých bývalých sovietskych republík – čím sa Rusko stalo prvou krajinou, ktorá sa úplne vymanila z tyranského zovretia bankového systému Nového svetového poriadku – Putin vlastne zabezpečil, že budúce generácie Rusov nebudú žiť vo finančnom dlhopisovom otroctve globalistickej kabaly.

Bezprecedentné nasadenie ponoriek Ruskej Čiernomorskej flotily ako odpoveď na aktivity NATO
Veliteľ ponorkovej flotily Čiernomorskej flotily, kapitán 1. stupňa Anatolij Varočkin, označil nasadenie všetkých ponoriek Čiernomorskej flotily do akcie za „bezprecedentné“. Čítať ďalej
19 | 03 | 2021 | Ivan Brožík


Rozumie sa, že Rothschildova bankárska raketa (nástroj vydierania a nátlaku) bola uviazaná okolo krku ruskej ekonomiky.
Keď sa uzol uťahoval, ekonomika zápasila o prežitie a dusila sa.

Najväčšími hráčmi v tej najglobálnejšej finančnej krajine boli od svojho vzniku v roku 1944 Medzinárodný menový fond (MMF) a Svetová banka.

Tieto medzinárodné bankové organizácie, nezávisle riadené neslávne známou bankárskou rodinou Rothschildovcov, najprv tlačia na štáty, aby sa vzdali kontroly nad svojím finančným sektorom, dovoliac súkromným bankám vykrádať ich ekonomiky.

Keď sú vlády donútené vzdať sa svojho deregulovaného menového sektora, zriadi MMF alebo Svetová banka úverový balík, poskladaný potajme centrálnymi vodcami a ministrami financií, ktorý podkopáva ich národnú suverenitu a vyžaduje si od nich prijímať plány úsporných opatrení, poškodzujúce zamestnancov, rodiny a životné prostredie.

Rusko bolo prvou krajinou, ktorá zmúdrela a tento systém odmietla.

Bývalý ukrajinský prezident Kravčuk tvrdí, že do krajiny vtrhne Rusko kvôli problému s dodávkou vody na Kryme
Ruská vláda plánuje napadnúť Ukrajinu a vytvoriť pozemný koridor cez juh krajiny na Krym ako spôsob riešenia sucha na polostrove. Uviedol bývalý ukrajinský prezident Leonid Kravčuk, informuje portál RT. Čítať ďalej
19 | 03 | 2021 | Marek Molnár


V skutočnosti nesmierne tvrdo pracovali na získaní menovej sebestačnosti a proces následne ukončili vykázaním Rothschildom riadených bánk zo svojej krajiny.
Putinov plán

V začiatkoch výkonu svojej prezidentskej funkcie si Putin stanovil za prioritu zjednotiť Rusko po spoločenskej, duchovnej a finančnej stránke.

Nariadil uväzniť Rothschildom podporovaného oligarchu Michaila Chodorkovského, ktorý vlastne spravil riaditeľmi Nadácie Otvorené Rusko Rothschilda, Henryho Kissingera a Arthura Hartmana.

Minulý rok Putin informoval svoj kabinet, že Rothschildov a globalistických zločineckých bankárov „chytí za golier a zadnými dverami vyhodí z Ruska“.

„Oni nevlastnia svet a nemajú neobmedzenú moc robiť si, čo sa im zažiada. Ak sa im nepostavíme, nastanú ďalšie problémy. Nenecháme sa nimi zastrašovať.“

Po ôsmych rokoch v exile Snowden žiada o ruské občianstvo
Aby bývalý americký spravodajský konzultant Edward Snowden unikol obvineniu zo zrady pre únik informácií o tajných amerických dozorných operáciách, ukryl sa v Moskve. To bolo už pred ôsmimi rokmi. Teraz je pripravený požiadať o ruské občianstvo,... Čítať ďalej
19 | 03 | 2021 | Diana Zaťková