Polícia sa chváli obrovským úlovkom. Na hraniciach zadržali strašného zločinca - pendlerku
20 | 03 | 2021 I Robert Bačinský

Orliemu zraku našej polície neunikol pokus o takmer teroristický čin. Pendlerka sa na hraničnom prechode Jarovce – Kitsee, pokúsila ilegálne prekročiť slovenské hranice, s upraveným certifikátom o covid teste. Minister vnútra si zaslúži potlesk a povýšenie.


Detailný opis operácie prinášame v plnom znení. Ako uvádza vo svojom statuse Polícia SR – Bratislavský kraj, „Bratislavskí policajti vykonávali v pondelok 15.03.2021 na hraničnom priechode Jarovce Kitsee kontrolu aktuálne platných opatrení.

V rámci výkonu služby kontrolovali aj 46-ročnú ženu, ktorá predložila potrebné potvrdenia. Pozornosti policajtov však v rámci kontroly neuniklo jedno z potvrdení, ktoré malo pozmenený dátum. Išlo o certifikát o absolvovaní COVID testu. Žena sa pri následnom dotazovaní policajta priznala že sama pozmenila na tomto doklade dátum jeho vyhotovenia."

Škandál: Vodičovi MHD, ktorý komentoval brutálny zásah polície na svojho kolegu, hrozia výpoveďou!
Slovensko na začiatku marca pobúrilo video, v ktorom je vidieť ako policajná hliadka spacifikovala vodiča MHD iba preto, že si na konečnej zastávky chcel pofajčiť a nemal rúško. K incidentu sa vyjadril aj jeho kolega, ktorý za to nesie... Čítať ďalej
20 | 03 | 2021 | Jozef Uhlárik


Ďalší postup týchto príslušníkov, podriadených ministrovi vnútra Mikulcovi, je učebnicovým príkladom ich profesionality.  Ako vo svojom statuse Polícia SR uvádza: „Po vykonanom zadokumentovaní priestupku v zmysle § 56 ods. 1 písm. c) f) zákona o ochrane verejného zdravia bol tento dňa 16.3.2021 odovzdaný na prejednanie na Regionálny úrad verejného zdravotníctva Bratislava."

My, občania, si vážime nadprácu polície pri ochrane verejného zdravia. Je naozaj povzbudzujúce vedieť, že v tom nie sme sami. Ocenili by sme viac takýchto príspevkov z akcií Polície SR. Napríklad nejaké ilustračné fotografie s krátkym textom, zo zásahu proti covid pozitívnym poslancom, hlasujúcim v NR SR, izolovaných od ostatných maliarskou fóliou. Alebo zo zadržania vicepremiéra Hollého, priamo na letisku po prílete z UK, za ten istý priestupok a paragraf, ktorý ste „zadokumentovali“ v otrasnom prípade pendlerky.

Kryje niekoho polícia v prípade smrti učiteľky Violy v prístave? Svedok chcel vypovedať, polícia ho ignorovala!
Napriek tomu, že polícia vylúčila cudzie zavinenie v prípade úmrtia učiteľky angličtiny Violy v bratislavskom prístave, z komentárov na internete je zrejmé, že verejnosť oficiálnej verzii o tragédii neverí. A najnovšia informácia rozhodne... Čítať ďalej
19 | 03 | 2021 | Petra Demková